Rusofil 16.07.2023 12:42 Zobraziť v diskusii

Re: Dažď Bog Putin

Bylo tady řečeno, jak naši předkové s radostí přijímali křesťanskou víru. Podívejte se do historie. Nová víra nikdy nešla zdola, ale byla brutálně prosazovaná elitou. Ta ji měnila vždy bez pardonu, kdy se ji to hodilo. Jak to probíhala můžeme dnes sledovat na prosazování Islámu, kde "hlavy pomazané", najednou prohlašují, že islám je pro nás dobrý, např. krvavá Mdla, Lejnová, a vlastně celá západní Evropa.

Ani našinci za nimi nezaostávají a houfně se k nim přidávají. Tak malá ukázka toho, jak by chtěli abychom dopadli. Podívejte se, co udělali z naší do křesťanskou vírou. Jak hluboce klesli. O osekaných kamenných pozůstatcích jsem již psal. Teď se podívejte na to, jak bylo zameteno s náhrobními kameny. Vždy jsem se divil, že u nás nejsou známé starší hřbitovy, než z 19.století. Pokud si zadáte do vyhledávače naše nejstarší hřbitovy, tak se vám jako první odkaz ukáže nejstarší psí hřbitov. Pak se vám ukáží jen židovské hřbitovy, jakoby v Čechách žili jenom psi a Židé.

Copak, Slované tady nežili a neumírali?

Tak podívejte se na Ruské předkřesťanské náhrobní kameny a co s nimi udělala ta "člověčí" křesťanská - pravoslavná církev.

Tak vypadaly Slovanské náhrobní kameny, před příchodem křesťanství


No co s nimi ti, kdo nám víru nanutili udělali:

Náhrobní kameny v základech křesťanských kostelů, jako obklady, nebo dokonce práh, kde si mohou současní křesťanští věřící otřít nohy na náhrobních kamenech svých předků.


Porovnejte si ornament na náhrobním kameni, s ornamentem na vozu Dažď Boga


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.