Zora 20.07.2023 16:58 Zobraziť v diskusii

Re: #MeToo a zpetny uder


Keďže sme tu spomínali Deppa, info pridám sem.

--

Po vraj podarenom koncerte v Brne

koncert u južných susedov sa nekonal:

"Utorkový koncert v Budapešti bol totiž podľa maďarských médií zrušený hodinu pred jeho začiatkom, keď už pod pódiom bolo množstvo fanúšikov. Tí správe z reproduktorov spočiatku ani nechceli veriť. Podľa maďarského Blikku mal byť koncert zrušený z dôvodu, že sa Depp necítil zdravotne dobre."

--

Takisto to nevyšlo ani u nás:

Mal vystupovať na "Františkovom pódiu":

A zrejme to nevyjde ani tu:

"Po Banskej Bystrici sa presunú na sever Poľska" /Słupsk, cca 100 km západne od Gdanska/. https://www.ebilet.pl/artysta/johnny-depp

--

"Udalosť sa však už od začiatku spájala s viacerými otáznikmi. Formácia mala pôvodne vystúpiť vo Zvolenskej Slatine, organizátori však v poslednej chvíli zmenili miesto na amfiteáter v Banskej Bystrici."

Amfiteáter Banská Bystrica Paľa Bielika https://sk.wikipedia.org/wiki/Amfite%C3%A1ter_Bansk%C3%A1_Bystrica

--

Do BB sa koncert presunul kvôli zmene majiteľa pozemkov:

"Jeden z kľúčových pozemkov, na ktorom sa mali 20. a 22. júla uskutočniť koncerty, zmenil v polovici júna majiteľa. Ide o plochu 10 hektárov, na ktorej malo byť zabezpečené parkovanie, nachádzať sa tam mali stánky i tribúny. „Zmena majiteľa sa mala udiať až koncom roka, avšak nový majiteľ dosiahol, že to bolo skôr a nedalo sa s ním dohodnúť,“ uviedol hlavný organizátor oboch koncertov Ján Poliak, ktorý zmluvu s novým vlastníkom pozemku nepodpísal. "

--

Podľa mňa veľmi dobrá správa. Na čo nám sú hollywoodski upíri?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.