Peter MMXX 01.08.2023 18:07 Zobraziť v diskusii

Re: Fursov

ANDREJ FURSOV

August 01, 2023

Domáca hrozba č. 1. Rusko skladá skúšku zo znalosti svojich dejín.


Prax ukazuje, že tí, ktorých Disraeli nazval "majstrami histórie", t. j. svetová špička pozostávajúca z britských, amerických,

západoeurópskych a židovských elít, nikdy neposadia Rusov za jeden stôl ako rovnocenných, či už ide o autokratické Rusko, ZSSR a určite Ruskú federáciu. Skôr tam budú Arabi, Indovia, Číňania alebo Japonci.

Hlúpe sovietske vedenie sa na prelome rokov 1960 - 1970 sa chytilo na západnú návnadu v podobe zmiernenia napätia (detente) a pripojenia sa ku globálnym projektom Rímskeho klubu. 

Naivne sa domnievali, že ak bude ZSSR superveľmocou s jadrovými zbraňami a druhou svetovou ekonomikou, jeho vládcovia budú pustení na svetovú striedačku, vodcovia ZSSR sa horlivo pridali k projektom hlavného protivníka:

vytvorením eurodolára (Moskovská ľudová banka ako jedna z hlavných bánk londýnskej City v 60. rokoch) sa podieľali na projektoch Rothschildovcov: priamo - na vytvorení neregulovaného svetového finančného trhu, nepriamo - na vytvorení neviditeľného britského impéria, ktoré by neskôr spolu s Čínou zrútilo ZSSR;

čitaj celé…👇

https://telegra.ph/ANDREJ-FURSOV-08-01

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.