Covenant 11.08.2023 08:30 Zobraziť v diskusii

Re: Náhle úmrtia (nielen) po vakcinácii

Si nečitala moj prispevok na fore deň pred tým,

---mala ukažka...

A okrem toho tu funguje jeden mechanizmus, ktorý naše milované médiá akosi nespomínajú: slávne päťpercentné kvórum je mechanizmom, ktoré úplne mení výsledok volieb, a to nie tak, že o jedno-dve percentá, ale kompletne a výrazným spôsobom.


V skutočnosti by totiž väčšina ľudí volila inak! Ibaže sa boja, že ich hlas prepadne, a tak volia náhradné riešenie, čiže strany, ktoré sa podľa prieskumov do domčeka dostanú. Podľa prieskumov...


Takže väčšina ľudí volí niekoho iného, než by chcela, a to sú tie správne strany, ktoré sú patričným spôsobom systémové, čiže podchytené a vykastrované. Napríklad, dajme tomu, že v skutočnosti 50 % voličov by najradšej volilo stranu Rozbime im huby, ale keďže tá má podľa prieskumov len 1,5 % preferencií, a tak polovica z tých 50 % radšej dá hlas Odkanalizovanej strane rozhodného a jasného Možno a zvyšok volí Hnutie ostrihaných tolerantných ovečiek, Stranu korupčníkov Slovenska a stranu Tunel, s.r.o.

Tak, a kaša je hotová. Hlasy sú rozdelené ako treba, aby show mohla pokračovať. Samozrejme, keby čosi zlyhalo, tak pre každý prípad ako záchranná brzda tu ešte je aj možnosť kreatívneho sčítavania hlasov, ako sa to robí v tradičných demokraciách, ako sme to videli napríklad v USA.


a čo deň na to Trend??

Vo voľbách môže prepadnúť veľké množstvo hlasov, domnieva sa politológ

..bla bla bla...Svoj hlas by mal zvažovať aj volič. „Mal by sledovať prieskumy dôveryhodných agentúr,😂

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.