Peter MMXX 13.08.2023 11:33 Zobraziť v diskusii

Re: Valerij Pjakin

Otázka – Odpověď V.V. Pjakina ze dne 07.08.2023

Ulož to (pokud máte někdo problémy dostat se tam přes odkaz, zkuste si dát vyhledávání podle názvu: Video ze dne 07.08.2023)

https://uloz.to/tamhle/sYtXpFvLbLOP#!ZJL4BGR2AmZjZwNmMwLlLGR3MGRlLIOCGTWMI01yL0IVnwZ4MN==

VKontaktu:

https://vk.com/video351663392_456239426

Samostatné soubory s titulky ke stažení zde:


….Jenže také vidí, že se této rossionské „elitě“, která by tak ráda posloužila USA, nic nedaří.

A také vidí, jak v USA vzrůstá chaos a kataklyzmata, jak sklouzávají k rozkladu.

Ten boj státních a globálních „elity“, který je vidět na střetu Bidena a Trumpa…

Jen si to představte, dva kandidáti na prezidenta, tak zaprvé „mladí a svěží“ kandidáti na prezidenta a zadruhé jim oběma hrozí vězení. Neboť pro Trumpa je stát připraven hlasovat, tak se ho snaží zastavit absolutně protiprávnými metodami, které vedou k ROZKLADU státu, k jeho absolutnímu rozkladu.

A svět tohle vidí. A také už si dovolí říkat si pro sebe: „Ale my máme své vlastní státní zájmy a do toho vašeho programu se zatáhnout nenecháme.“ A USA jsou nuceny to trpět, protože nemají dost sil nejen, aby někam poslaly své útočné skupiny letadlových lodí, ale dokonce ani menší expediční skupiny. Jejich expediční útočné skupiny teď nahrazují ty velké skupiny letadlových lodí, protože už jsou na tom do takové míry bledě. A proto si různé státy dovolí prohlašovat: „Ne, my se vašich projektů účastnit nebudeme.“ Proto jsou nuceni skrývat informace o počtu účastníků, co se tam dělo, o čem se tam jednalo.

A mají co tajit….

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.