Kaktus 17.08.2023 09:00 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

@openeyes

Na straně pravdy stát můžeš, ale zarytě někomu vtloukat svou pravdu - byť ji máš - může být velice marně a zcela zbytečně vynaložená energie, tím spíš, když ten druhý má ,,tu svou'' pravdu, kterou chce mít.

RF může prohlásit, že 10x přelétli nad místem přistání Apolla, a že mají tisíc fotek a na žádné nic není. USA to bude stát 15 minut ve fotošopu a celý západní mainstream napíše, že se RF snaží zpochybnit přistání na měsíci a nakonec by to bylo zase fotky RF proti fotkám USA. Ti co věří budou věřit dál a ti co nevěří budou dál nevěřit. Sice by vznikl rozruch, ale byl by to rozruch, který by USA moc zdrojů nestál, jelikož by bylo svatou povinností mainstreamu a spřátelených socsítí tenhle boj vést a vyhrát.

Dokážu si představit, že by to bylo použito jako zástěrka pro odvedení pozornosti od nějaké globálně významné události - např. opuštění ukrajiny, vyhazov určitých členů NATO, významná diplomatická prohra atp...

On se na to dřív nebo později stejně někdo zeptá.

Jiná by byla, kdyby např. RF a Čína vzájemně vyhlásily, že to byl podvod - to už je ale věc, kterou je potřeba vyjednat a nebyla by zadarmo.

Předpokládejme, že by se RF podařilo dokázat, že USA lhaly. A dál co? Co by tím získali a jak by to bylo koksovatelné z hlediska řešení aktuálních problémů a globálních cílů? RF by tahle bitva stála patrně více zdrojů než USA a dokázali by jen to, že to byl podvod...stejně jako např. chemické zbraně v Iráku (kteréžto tvrzení si vyžádalo statisíce obětí, na rozdíl od přistání na měsíci), útok z 11. září, zastřelení Kennedyho atp. atp...

Zbytečné...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.