Milo 01.09.2023 08:59 Zobraziť v diskusii

Re: Ďalšia súčasná vec, alebo čím nás chcú strašiť a buzerovať najbližšie

Ak sa to stane

Ak sa to stane, ak sa vrátia "pandemické" opatrenia, dúfajme, že ich od začiatku a okamžite budeme riešiť inak ako predtým. Žiadny kompromis, žiadne sledovanie narastjúceho tlaku, žiadne pokusy osloviť politikov. Pre každého politika, ktorý znovu zavedie neľudské a ľudské práva porušujúce opatrenia, platí len pohŕdanie, ako aj pre každého jeho vykonávajúceho robota. Nedá sa od nich nič čakať a každý inak zmýšľajúci je pre nich aj tak dezolát, pravicový extrémista, nacista. Kto si o mne toto myslí a sám sa správa totalitne alebo fašisticky bez toho, aby si to všimol alebo priznal, nie je pre mňa partnerom do diskusie.

Do každého úradu, každej maloobchodnej predajne, tam kde sú dôvody, ktoré by existovali aj bez korony, vstupovať v skupinách bez masiek a vo vzájomnej podpore. Nechať sa vyhodiť je lepšie ako ísť dnu s maskou.

Zhromaždenie je bez masky a bez rozostupov - alebo to nie je zhromaždenie, a ja protestujem inde. Žiadny policajt ma nemôže šikanovať, ak mu nevyhovuje môj odstup alebo nasadenie masky.

Do každého pracoviska, do každej školy (spolu s dieťaťom) sa znova a znova vstupuje bez masky a testu - a to zdokumentovane.

Už žiadne obvinenia z odmietania výkonu práce alebo z vymeškania vyučovania, pretože sa im nepáči naše správanie, náš certifikát masky, náš stav testov a očkovania.

A nikto sa neskrýva za svojho lekára a jeho odvahu vydávať potvrdenia, ktoré ho vystavujú trestnému stíhaniu. Nežiadajte od lekára odvahu, ktorú vy nemáte. Každý riskuje svoj krk, alebo to vzdá. Ale každý čelí situácii a koná nezávisle.

A čo je možno najdôležitejšie, nedúfať, že nás ochráni akékoľvek alternatívne médium, akýkoľvek propagátor demonštrácie, akýkoľvek advokát v ktoromkoľvek súdnom prípade milénia, akákoľvek strana, ktokoľvek kto prednesie prejav svojho života alebo milénia, akákoľvek duchovná udalosť, akákoľvek zahraničná alebo dokonca mimozemská sila.

--

Zdroj:

https://peds-ansichten.de/2023/09/plandemie-corona-massnahmen-mut-holger-fischer/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.