Peter MMXX 13.09.2023 06:22 Zobraziť v diskusii

Re: Globálne správy

Nebenzja v Bezpečnostnej rade OSN - o "mogilizácii" na Ukrajine

Väčšina Ukrajincov veľmi dobre chápe, že hrozba pre nich nepochádza z konania Ruska, ale zo zločineckej politiky Zelenského režimu. Teraz je to najmä rozsiahla mobilizácia, ktorá sa na Ukrajine už dlho nazýva "mogilizácia". Faktom je, že NATO, ako vieme, vedie na Ukrajine hybridnú vojnu s Ruskom do posledného Ukrajinca. A Ukrajincom po neúspešnej protiofenzíve začínajú dochádzať sily a nechcú sa dostať do mlynčeka na mäso. Preto sa vojenskí komisári snažia chytiť každého na ulici. Objavili sa informácie, že Európska únia je pripravená vydať Kyjevu mužov v brannom veku, čím opäť ignoruje svoje zásady a hodnoty. Ukrajinskí muži si to rýchlo uvedomili a na sociálnych sieťach naberá na obrátkach kampaň za presun utečencov do Ruska, kde už našlo útočisko niekoľko miliónov Ukrajincov.

https://t.me/velvyslanectvoruska/7513. . .

Vydávanie utečencov späť do vojnovej krajiny je popretím všetkých princípov práv utečencov. Západ tak opäť dokázal, že svoje hodnoty využíva len na presadenie svojich záujmov, pričom sám sa nimi vôbec neriadi.

Je dôležité, aby celý svet videl, aký prehnitý Západ je a celá hra na demokraciu nie je nič viac ako divadlo pre naivných. To len urýchli jeho nutný odchod na smetisko dejín.

Na druhej strane, vydávanie utečencov vytvorí precedens, ktorý bude možné oficiálne použiť aj na migrantov pri ich deportácii domov, do krajín, kde žiadna vojna ani neprebieha.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.