Zora 16.09.2023 17:49 Zobraziť v diskusii

Re: Transgender agenda a LGBT


Z opačnej strany:

13.9.23

Hromadne znásilnená a mučená. Pre transideológiu vystavili zodpovední moje 14-ročné dieťa peklu, tvrdí matka

Keby nebolo prístupu školy, tvrdí Michele Blairová, nemusela by jej adoptívna dcéra zažiť nočnú moru. Vinou zodpovedných dospelých sa totiž Sage dvakrát po sebe ocitla v rukách obchodníkov s ľuďmi.

Adoptívna matka žaluje školský obvod v americkom štáte Virgínia za to, že škola podporovala vtedy 14-ročnú Sage Blairovú v jej transidentite a neinformovala o tom rodičov. Michele Blairová zároveň žaluje aj verejnú obhajkyňu v meste Baltimore Aneesu Khanovú. Khanovú obviňuje matka Sage z toho, že ju pre transideológiu zbavila opatery svojej dcéry. 

Podľa Michele Blairovej, starej mamy Sage a zároveň jej adoptívnej matky, sa problémy Sage začali už v ranom detstve. Starí rodičia si Sage osvojili, keď malo dievča dva roky. Michele Blairová tvrdí, že dievča v prvých dvoch rokoch svojho života zažilo traumu. 

Neskôr, počas pandémie covidu, sa u Sage rozvinula depresia a úzkosť. Keď mala 14 rokov, podobne ako ďalšie jej spolužiačky začala Sage spochybňovať svoje pohlavie. 

Michele Blairová podľa denníka Daily Mail vedenie školy vopred informovala o tom, že jej dcéra trpí duševnými chorobami, ktoré sa prejavujú aj sebapoškodzovaním, poruchami príjmu potravy a halucináciami. Škola napriek tomu jej novú chlapčenskú identitu potvrdila a na želanie jej zmenila meno na chlapčenské. Rodičov dieťaťa o tom neinformovali, čo bol v tom čase postup v súlade so zákonmi štátu Virgínia. 

Podľa vlastných slov vedela Michele Blairová o tom, že jej adoptívnu dcéru v škole spolužiaci šikanujú. Nebola si však vedomá toho, že vedenie školy Sage podporuje v používaní pánskeho WC. 

„Nikto mi o tom nepovedal, ale chlapci ju prenasledovali, obťažovali ju, vyhrážali sa násilím a znásilnením. Na chlapčenských záchodoch sa niečo stalo, no škola mi dva dni nič nepovedala. Zamestnanci školy sa so Sage niekoľkokrát stretli osamote, no bola taká rozrušená, že mi zavolali, aby som si ju prišla vyzdvihnúť,” Michele Blairová sa takto v januári 2023 vyjadrila počas verejného prerokúvania návrhu zákona o povinnom informovaní rodičov. 

„Keď prišla domov, sťažovala sa, že ju skupina chlapcov pritisla o stenu. Plakala a bola vydesená. Povedala som jej, nech nejde do školy a že to spolu vyriešime,” dodala Michele. „To bol na päť mesiacov môj posledný rozhovor so Sage. V tú noc ušla z domu s mladou priateľkou, ktorú stretla na internete. Nechala nám odkaz, že má strach z toho, čo by sa mohlo stať, keby ostala,” povedala adoptívna matka Sage.

Po úteku z domova

Advokátka, ktorá zastupuje Michele Blairovú, pre denník Washington Examiner priblížila, prečo podľa žalujúcej strany Sage ušla z domu.

„Vedenie školy Sage hovorilo, aby používala chlapčenské záchody, hoci vedeli, že sa jej vyhrážajú znásilnením. Necítila sa v bezpečí, a preto ušla,” povedala Vernadette Broylesová.

Sage Blairová sa následne dostala do rúk pedofila, ktorý ju znásilnil a spolu s ďalšími dvoma mužmi ju za účelom prostitúcie vyviezol zo štátu – najprv cez jedny štátne hranice do Washingtonu D. C. a potom do štátu Maryland. 

Deväť dní po tom, ako sa Sage stala nezvestnou, ju agenti FBI našli zamknutú v miestnosti v meste Baltimore. Muži, ktorí ju uniesli, ju predtým nadrogovali a podrobili brutálnemu hromadnému znásilneniu. Pracovníci FBI informovali adoptívnych rodičov dievčaťa, aby si po Sage prišli. 

„Nabalili sme si do auta kopu prikrývok a plyšových zvieratiek a pred ôsmou ráno sme boli na mieste. No povedali nám, že nás k Sage nepustia. Popoludní nás predvolali pred sudcu Roberta Kershawa. Dcére ani nepovedali, že sme po ňu prišli,” prezradila Michele a priblížila, čo sa dialo počas pojednávania. „Konečne sme vošli do súdnej siene a uvideli sme Sage, ako na nás hľadí z veľkej obrazovky cez aplikáciu Zoom. Vyzerala taká maličká a zlomená, a tak som zakričala: ‚Ľúbim ťa, Sage!‘ Odpovedala: ‚Aj ja teba, babi!‘” 

Podľa Michele ju obhajcovia vzápätí zahriakli za to, že dcéru oslovila ako dievča. Manžel Michele „bol taký uslzený, že zabúdal používať nové zámená”, dodala Blairová. Sudca preto údajne nariadil, aby ho vyviedli zo siene. Sudca Kershaw údajne pohrozil aj Michele Blairovej, že ak neprestane používať slovo „trauma”, aj ju odvedú z miestnosti.

Zariadenie pre mladistvých chlapcov

Ako advokátka Vernadette Broylesová ozrejmila denníku Washington Examiner, tu sa táto „nočná mora mala skončiť”. No na podnet verejnej obhajkyne Khanovej vzal Sage do opatery baltimorský súdny systém a z dôvodu jej chlapčenskej identity ju umiestnil do zariadenia pre mladistvých chlapcov. 

Khanová totiž vraj usúdila, že rodičia dievčaťa „nedostatočne potvrdzovali” dcérinu novú identitu, čo podľa žaloby vyhlásila za formu týrania a zanedbávania.

V zariadení pre mladistvých chlapcov sa 14-ročná Sage údajne opäť stala obeťou sexuálnych útokov. „Išlo o 45-kilové dievča. Čo sa tak asi mohlo stať po umiestnení do podobného zariadenia?” Povedala Broylesová pre Washington Examiner. 

Podľa textu žaloby bola Sage v zariadení pre chlapcov vystavená drogám a nemala prístup k zdravotnej starostlivosti. Zo zariadenia následne ušla, načo sa dostala do rúk ďalšieho obchodníka s bielym mäsom. 

„Povedali mi, že Sage je možno už navždy stratená, ale nemohla som to vzdať. Nakoniec som našla na jej sociálnych sieťach tip, vďaka ktorému ju vypátrali policajti v Texase,” priblížila Michele. Podľa textu žaloby sa v Texase dievča stalo obeťou znásilnenia a bolo mučené. Keď Sage texaská polícia zachránila, oznámili to adoptívnej mame, ktorá si po dcéru prišla a odviezla ju naspäť domov do Virgínie. 

Psychiater Sage po týchto skúsenostiach diagnostikoval komplexnú posttraumatickú stresovú poruchu (PTSD). Vzhľadom na ňu údajne podstúpila pobyt na psychiatrii a následnú intenzívnu ambulantnú starostlivosť. 

„Jej PTSD bude náročné, ale to neznamená, že nebude mať dobrý život, aj keď už navždy bude zápasiť s hroznými, hroznými spomienkami. Ale ja ju budem aj tak ľúbiť,” povedala Michele Blairová denníku Washington Examiner. 


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.