Zora 30.09.2023 17:28 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín


29. septembra 2023

Hoaxy o vakcínach konečne pravdou?

PETER WEISCOVID-19

Čo sa to deje? Internetový portál cas.sk uverejnil článok s názvom „Vedci odhalili ďalší vedľajší účinok vakcín proti covidu: Ide o poriadnu nepríjemnosť“ (link TU).

Niekde musel byť zrejme daný povelže táto téma už nepodlieha cenzúre. Ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro. Na potrestanie páchateľov zločinov proti ľudskosti nie, tie sa nepremlčujú, ale zdravie to vakcinovaným s následkami už neprinavráti (aj keď medicínske riešenia existujú a týmto tempom informovania sa ich vakcinovaní dozvedia odhadom o dva a pol roka, ak dožijú, a pritom nejde o konskú pastu medzi zuby). Vakcinovaní, teda väčšinou informačne podvedení, na základe pre nich nových informácií, ktoré sú dostupné už hádam aj dva a pol roka, sa stanú iba zmätenejšími a neskôr agresnívnejšími, pričom svoju zlosť a frustráciu si budú vybíjať na tých, ktorí im vakcíny odporúčali.

A niekto tomu dal práve teraz zelenú.

Ktokoľvek, kto sa aktívne zúčastnil kampane Vakcína je sloboda sa stáva cieľom. Cieľom pre podvedených vakcinovaných. Informovaní nevakcinovaní ostanú pri pukancoch, prípadne sa tí citlivejší budú snažiť, tak ako väčšinou za posledné roky, situáciu upokojovať. A niektorí budú pokračovať vo vyvodzovaní právnej zodpovednosti voči tým, ktorí situáciu s vakcínami spôsobili. Uvidíme.

V článku sa píše toto:


Veľmi opatrne je tam napísané, že to bude asi ten spike proteín, ktorý toto spôsobuje. Nuž áno. Táto informácia je známa už z prelomu rokov 2020/2021 (link napr. TU).

Celá citovaná štúdia je k dispozícii TU.

Staršia štúdia venujúca sa problematike, na ktorú cas.sk v minulosti nenarazil, je napr. táto (link TU).

A ešte bonbónik pre pamätníkov.


Link TU.

19.7.2022 portál zdravie.pluska.sk uviedol toto:


Internetový portál cas.sk radšej diskusiu k článku zablokoval. Ani sa mu niet čo diviť. Určite by tam dostal od čitateľov nespočetné množstvo odkazov na zistenia za posledné dva až tri roky usvedčujúce aj tento portál, že informácia nie je nielen nová, ale ak by bola na ich portále spomenutá skôr, zachránila by mnoho ľudí od zdravotných komplikácií.

A keď už si z čista jasna bývalý mainstream začal spomínať, nespomenie si aj na atómovú akciu Igora Matoviča a Mareka Krajčiho, pánov Pavelku (odborníka na eradikáciu chrípky), Jarčušku a Majdana? Najväčší zločin proti ľudskosti v histórii SR? Celoplošné testovanie. Od neho sa odvíjali všetky ďalšie zločiny, vrátane aplikácie látky, doposiaľ nesprávne nazývanou vakcína.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.12.02.20240648v1#disqus_thread.

Toto sa tam v čase publikácie písalo (pôvodnými zneniami pre úradné účely samozrejme disponujeme):

V časti deklarácie autorov sa uvádzalo:

All necessary patient/participant consent has been obtained and the appropriate institutional forms have been archived.

LOŽ! Žiaden informovaný súhlas nebol daný.

Testing was not obligatory.

LOŽ! Všetci si pamätáme na povestné modré papieriky, povolenky do práce.

Páchatelia, spravodlivosti neuniknete. Toto nefunguje, ako akcia (NE)Chcem tu zostať (podľa výsledkov volieb).

https://akw.sk/hoaxy-o-vakcinach-konecne-pravdou/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.