Zora 04.10.2023 17:17 Zobraziť v diskusii

Re: Covidovanie 2.0


7. septembra 2023

CIA úmyselne zmenila oficiálny pôvod SARS-CoV-2

PETER WEISCOVID-19

A nielen to. CIA sa neobmedzilo len túto tému a vo videu uvidíte, že presviedčali sociálne siete, aby pravdivé informácie o kovide a vakcínach označovali úmyselne za nepravdivé. Niektoré sociálne siete sa dokonca vzopreli a následne boli štátnou mocou v SŠA vydierané a nakoniec sa k nálepkovaniu, cenzúre a šíreniu vedome nepravdivých, ba až poplašných správ podvolili.

Senátor SŠA Josh Hawley, nech sa páči, príjemnú zábavu:


Gain of function je teda pravdou, únik z Wuhanu je pravdou, netopier je len „cover“ verzia pre verejnosť. Ide o nehoráznosť. Najhoršie na tom je, že tieto falošné naratívy a vedome nepravdivé správy v minulosti preberali médiá bývalého hlavného prúdu a paradoxne ich podrobovali tzv. fact checku, ktorý nebol vlastne ničím iným, ako podrobením sa názorovej kompatibilite s oficiálnou líniou tajných služieb SŠA.

Vo videu uvidíte aj to, že keď sa jedna zo sociálnych sietí vzoprela (napríklad Facebook pri nežiaducich účinkoch vakcín), došlo k vydieraniu (nezákonnému podmieňovaniu) a nezákonnému „lobingu“ zo strany SŠA, do ktorého mala byť zapojená aj Európska únia a jej orgány (prípad tzv. data flows, viac TU, okrajovo ide o pokutu vo výške 1,2 miliardy eur za porušenie GDPR). Opäť jedna nehoráznosť.

Sociálne siete dostávali konkrétne príkazyktoré informácie cenzúrovať alebo nálepkovať, ktoré konkrétne kontá blokovať (viac pozri prípad Missouri vs Biden, zdroj TU).

Ak je teda gain of function pravdou, prečo nie je nikto stále odstíhaný? Je to zločin proti ľudskosti. A mal byť jednoznačne stíhaný buď na pôde SŠA alebo na pôde Medzinárodného trestného súdu v Haagu. A stále nič. Pritom v Haagu majú vo výraznom predstihu všetky dostupné informácie odôvodňujúce potrebu začatia takého stíhania.

Ako k tomu prídu napríklad také stránky Hoaxy a podvody Polície SR? Zamyslia sa aspoň? Veď sami také správy preberali a mnoho ľudí označili nespravodlivo za hoaxerov. A teraz čo? Má verejnosť brať takú stránku úplne doslovne podľa názvu? Teda nie ako odhaľovanie neprávd, ale ako hoaxy a podvody Polície, teda lži produkované a šírené štátnou mocou? To sme teda dopadli. Náš tím disponuje odpoveďou Prezídia polície SR z času, keď sa ešte ich administrátor skrýval za ochranu osobných údajov, ktorá hovorí o tom, že polícia sa na tejto stránke pre prípad, že sa ukážu ich informácie ako nepravdivé, nemieni dotknutým osobám ospravedlniť. A nemieni ani o ich „pravde“ diskutovať. Uf. To sme teda dopadli.

O to viac, že nevieme doteraz, aké úlohy si policajný zbor plní v zmysle paragrafu 2 zákona o policajnom zbore pri odhaľovaní hoaxov, t.j. tzv. fact checku.

Muselo by to byť niečo z tohto:

Úlohou policajného zboru je to, že spolupôsobí pri ochrane základných práv a slobôd, najmä pri ochrane života, zdravia, osobnej slobody a bezpečnosti osôb a pri ochrane majetku.

Nuž, ak je výklad policajného zboru taký, že základným právom každého je nebyť obťažovaný iným názorom, potom treba zároveň policajnému zboru nenápadne poradiť, že tu máme aj paragraf 326 Trestného zákona, ktorý v spojitosti s čl. 2 ods. 2 ústavy SR a čl. 26 ods. 3 ústavy SR pomerne výstižne vymedzuje, aké znaky malo doteraz a stále má konanie administrátorov stránky Hoaxy a podvody PZ SR. Asi by teda mali prestať. Pokračovanie v tejto činnosti zas môže byť za istých okolností dôvodom uplatnenia väzobného dôvodu podľa písm. c).

Hra na misinformácie a dezinformácie je teda zjavne platená kampaň zahraničných tajných služieb. Nič iné. Médiá, ktoré na túto kampaň naleteli, sa budú v budúcnosti hanbiť a neradi sa k obdobiu plandémie z mediálneho pohľadu vracať. Ľudia, ktorí naleteli, môžu mať zdravotné následky. Avšak štátni úradnici, politici a verejní funkcionári, ktorí s týmto systémom kolaborovali, musia čeliť spravodlivosti.

https://akw.sk/cia-umyselne-zmenila-oficialny-povod-sars-cov-2/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.