Milo 05.10.2023 09:40 Zobraziť v diskusii

Re: Výroky známych aj neznámych

Regionálne rozdiely na Slovensku sú tak obrovské, že na ploche 49 035 km2 žijú dva úplne rozličné a, obávam sa, že nezlučiteľné svety. Jeden svet patrí do modernej, demokratickej Európy a do západného sveta, ten druhý pod ruskú guberniu.

Obávam sa, že v krátkodobom horizonte pôjde o to, že jeden svet vytlačí zo spoločného územia ten druhý. V dlhodobom horizonte mám nádej, že ten druhý svet bude jedného dňa nasledovať osud dinosaurov.

Lucia Ďuriš Nicholsonová

--

Domnelá zástupkyňa Slovákov v EP vyjadrila takto svoju nádej, že asi 90 percent obyvateľov Slovenska bude vytlačených z územia Slovenska a vymrie.

--

Lucia Ďuriš Nicholsonová rodená Kubovičová (nar. 28. novembra 1976 v Bratislave) je bývalá slovenská novinárka a v súčasnosti politička (predtým SaS, dnes nestranícka). V rokoch 2010 až 2012 bola štátnou tajomníčkou Ministerstva práce SR v Radičovej kabinete, v rokoch 2016 až 2019 poslankyňou Národnej rady SR a podpredsedníčkou parlamentu. Od volieb do Európskeho parlamentu v roku 2019 je poslankyňou Európskeho parlamentu v rámci skupiny Renew Europe (ECR do roku 2021) a okrem iného predsedá Výboru pre zamestnanosť a sociálne veci.

--

Zdroje:

https://m.facebook.com/luciadnicholsonova


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.