Zora 11.10.2023 17:55 Zobraziť v diskusii

Re: Zaujímavé odkazy

Izrael, Palestína

--

Čekání na signál

 9.10.2023  Milan Daniel 

Když jsem před dvěma lety dočetl Vondruškovu fikci Kronika zániku Evropy, váhal jsem, zda islámský náboženský fanatismus, který se knihou vine jako červená nit, není autorem přeceňován, píše Milan Daniel.

V západní Evropě žijí miliony muslimů. Šest let starý článek Seznamu uvádí, že v roce 2017 jich bylo přibližně 26 milionů, zatímco v roce 2010 jich bylo o šest milionů méně. Do roku 2050 by se muslimská populace v některých zemích Evropy měla až ztrojnásobit. Její podíl na populaci v Německu či Švédsku by měl v důsledku vyšší natality činit zhruba pětinu obyvatelstva.

Je to hrozba?

--

Drulák: Kdo dal peníze Palestincům. Co nevíte o Izraeli

10.10.2023

Byl útok na Izrael placen z prostředků Evropské unie, která je posílala do Palestiny na školy a podobné bohulibé cíle, aby tam byly následně odkloněny? Nebo hnutí Hamás přispěl někdo úplně jiný? Profesor Petr Drulák to nepovažuje za nejpodstatnější otázku celé kauzy. Mnohem důležitější podle něj je, co se dnes až tolik neříká o Izraeli.

--

David Icke: Co se skutečně děje v Izraeli?

10 října, 2023

"David Icke: Dobrý den, toto je video, které se bude prodírat podvody, odbočkami a lžemi, které obklopují současné dění v Izraeli. A tyto informace se samozřejmě v mainstreamových médiích nedozvíte. Ve skutečnosti, podle toho, co jsem jsem viděl za posledních 24 hodin, se jich nedočkáte ani od některých v uvozovkách „velkých jmen” v takzvaných alternativních médiích.

Opět platí to, co platí vždy při každé válce, že civilisté na obou stranách jsou vyvražďováni. Vždycky to tak je. Zatímco ti, kdo vyvražďování nařizují, zůstávají na bezpečném místě. Když byli při invazi Ameriky a Velké Británie do Iráku vražděni iráčtí civilisté, kde byl hlapec George Bush a Tony Blair? Kde byli, když se to všechno dělo? Popíjeli kávu v Bílém domě a na Downing Street. Vždycky je to tak. A teď tu sedí Netanjahu a káže: uděláme tohle, uděláme tamto.

Vy neděláte nic! Posíláte jiné, aby to udělali, jako to děláte vždycky. A totéž platí pro to, co je skutečně za tím, ne za výkladní skříní… to, co je skutečně za tím, čemu se říká Hamás. Takže především to podstatné. Nebyl to překvapivý útok. „Ale oni nás překvapili.” Opravdu? S kým si myslíte, že mluvíte? Se zatracenými idioty? Izraelské obranné síly jsou jednou z nejlépe vycvičených a nejlépe vybavených armád na světě. A to mluvíme o velmi malém území z hlediska Izraele, o Gaze."

-

"Nepotřebujete skutečný problém. Potřebujete jen jeho iluzi. Jako změna klimatu způsobená člověkem. Hoax. Proč? Protože se podívejte, co se děje. Víra ve změnu klimatu způsobenou člověkem, jakkoli je z vědeckého hlediska nesmyslná, se používá k ospravedlnění právě té dystopie v globálním měřítku, o kterou tento kult tak dlouho usiloval. Takže Netanjahu už mluví o tom, že se zaměří na Írán, který za tím vším podle něj stojí. No, já už tolik let říkám, že plánem je vyvolat konflikt mezi Západem a Východem. Východem, do kterého patří Čína, dominantní strana, Rusko a další země."

-

"Sleduji, jak mainstreamová alternativní média přebírají sotva jednorozměrní šašci a komedianti, a my si je musíme vzít zpátky. Protože bez skutečných alternativních médií s opravdovým vnímáním toho, co se děje ve světě, nemáme alternativu k pokračující dualitě stran a „my proti nim”, když nitky všech těch stran drží stejné ruce. No tak, lidi. Tohle musí přestat. Nemůžeme dovolit, aby nás vnímání stran a vůdců a různých režimů mátlo v tom, co se děje."


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.