Milo 18.10.2023 08:47 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z Izraele

Izrael nie je iba krajinou 8 miliónov jeho obyvateľov. Za svoj virtuálny domov ho považujú milióny osôb po celom svete. Projekt Izraez bol dlhodibo plánovaný najvplyvnejšími a najbohatšími klanmi sveta, kvôli nemu boli o.i. počas druhej svetovej vojny vyvraždené milióny ľudí. Kontrolné otázky len z nedávnej minulosti: Mohol vzniknúť Izrael bez druhej svetovej vojny? Bez holokaustu? Bez po vojne USA dodnes obsadeného Nemecka? 

Izrael bez podpory USA - ale koho vnímame ako "USA"? Pretože sionistická lobby v USA USA - čo sa týka riadenia, ideológie i hospodárstva. Obrazne, všetky krajiny, v ktorých sa pred časom objavili vysvietené izraelské vlajky by sa dali nazvať okupovanými teritóriami. Tu sa rozdeľovanie sfér podľa geografických hraníc štátov už dávno skončilo. 

Izrael bez podpory USA je oxymoron. Obidva štáty, "zeme zasľúbené", vznikli na rovnakom základe, založili ich tie isté sily a ich vedeniu (vládam) je spoločná arogancia, pocit nadradenosti, vyvolenosti a potreba diktovať zvyšku sveta svoje "hodnoty". Prinášať tzv. civilizáciu.

Vnútorné boje medzi jednotlivými klanmi síce prebiehajú, ale všetky sú v rámci dlhodobého globalizačného projektu prostriedkom k dosiahnutiu cieľa. Riadiace centrá sa presúvajú, ideológie pre ovládanie ľudstva sa menia a modernizujú, ale to vôbec neznamená zmenu plánu. 

Izrael nie je predĺženou rukou USA na Blízkom východe. Obidva štáty sú chápadlami tej istej chobotnice.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.