Zora 23.10.2023 14:08 Zobraziť v diskusii

Re: Postup totálnej digitálnej kontroly

20.10.23

Separ na výlete v Číne v totálnom šoku: Strašné, čo tam robia s ľuďmi! Všetko to videl

Reper Separ sa aktuálne nachádza v ďalekej Číne, kde ho zaviedli isté pracovné povinnosti. Ostal však poriadne zarazený z toho, ako to v najľudnatejšej krajine sveta funguje.

Umelcovi sa v hudobnej sfére darí a nemôže si sťažovať. Momentálne si užíva Čínu, ktorá ho šokovala takmer vo všetkých smeroch. "Ľudia sú tu enormne mimo, sú to roboti a nerozmýšľajú racionálne. Veľmi málo ľudí to hovorí po anglicky, majú tu všetko zakázané. Majú tu sociálny kredit, ktorý ťa skenuje. Keď ideš rýchlo v aute alebo prejdeš na červenú cez prechod, tak ti to strháva body aj celej tvojej rodine," opisuje hudobník s tým, že ak má v krajine niekto zlý sociálny kredit, tak mu zakážu jazdiť metrom alebo vlakom.

To však nie je jediný problém, s ktorým sa reper v krajine draka stretol. "Nedá sa tu používať skoro žiadna aplikácia, ktorá je u nás úplne bežná... Keď tu chceš fungovať a používať celosvetovo používané aplikácie, tak si musíš stiahnuť ďalších 7 aplikácií, aby si tie aplikácie mohol používať cez prenesené VPN," povedal Separ.

Ako tvrdí, ľudia sú v Číne nonstop sledovaní a na každom kroku je množstvo kamier. "Napriek takýmto rôznym zážitkom je tu toho veľa zaujímavého," povedal reper s tým, že jedlo je také výborné, že by sa v ňom aj okúpal.

--

Maroš: "Ak BRICS s hegemónom Čínou znamená ten „lepší“ multipolárny svet – tak s tým choď do riti!" https://www.badatel.net/usa-presmerovali-dodavky-municie-urcenej-pre-ukrajinu-do-izraela/#comment-211850

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.