Lin 31.10.2023 15:56 Zobraziť v diskusii

Re: O „duchovnom otcovi“ zjednotenej Európy

@graul

Ano, znám to povídání. Pan Koller je pověstný svým vyjadřováním a kritikou "nad rámec". Ale nebudu z toho usuzovat, že nenávidí Čechy. To, jestli se k nim nepočítá a považuje se za "něco víc" - to je věc druhá a může vycházet i z toho, že pán má hodně vysoké IQ, takže dnešní "elitáři" v Čechách jsou v porovnání s ním skutečně blbci.

Pana Kollera beru stejně jako pana Kedmiho = velmi přínosné a důležité informace, ale je nutné je "cedit" a počítat s tím, že zdaleka nejsou úplné. A to, co vyvolalo mé otázky, byla právě ona relace s J.Havlem, kde se vyjadřuje o sionismu tak, jak se vyjadřuje. Takže tak...

A protože v dnešní době velmi různých informací a ještě rychlejších změn se může člověk začít ztrácet, dívám se mimo jiné také na reakce notoricky známých škodičů = jak oni hodnotí situaci.

No a já považuju sionismus za velký problém, protože právě spojuje náboženství s politikou - a když se to hodí, tak i s národem. To by nikdy být nemělo - a v případě sionismu také vidíme proč. Jakýkoliv hnusný a podlý politický krok sionistů nemůže být kritizovaný, protože okamžitě se to zdůvodní antisemitismem kritika. Přitom - slovo antisemitismus vyjadřuje nenávist k semitskému národu a to nejsou (díky sionismu) všichni vyznavači judaismu - a naopak jsou to i Palestinci.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.