Milo 11.11.2023 18:44 Zobraziť v diskusii

Re: Andrej Devjatov

O Dyuminovi a o rozviedkach

Rozviedka je oblasť činností, o ktorých nie je zvykom hovoriť.

Faktom je, že tento Dyumín, ktorý zrejme nahradí Putina a v každom prípade tam kde sa vynorí, nastane nejaký pohyb - gubernátor Tulskej oblasti - je bývalý Putinov ochrankár a v GRU urobil bleskovú kariéru. Za čo dostal Hrdinu? Za pričlenenie Krymu. A v akej funkcii? Bol zástupcom náčelníka GRU, šéfom špeciálnych operácií. Za toto.

Kde je pointa? Pointa je v tom, že GRU a vojenská rozviedka boli historicky naviazaná na Kominternu a židov. Zatiaľ čo politická rozviedka - zahraničná rozviedka, OGPU a tak ďalej. - tieto politické spravodajské služby boli vždy naviazané nie na židov, ale na angloamerickú stranu. To je rozdiel v kontaktoch a úlohách. Rozdielne zadania. Preto vojenská rozviedka, to sú židia: hlboko, hlboko, hlboko... Ak sú židia u nás Kominterna, tak politická rozviedka je buržoázia, petrodolár. To je to, na čo sa naviazala politická rozviedka, s čím sa prepojila. Iniciovali konvergenciu. Kontakty, vzťahy, komunikačné kanály so zákulisím.

AP.

--

Ruská Wikipedia:


Alexey Gennadievich Dyumin (* 28. august 1972 , Kursk ) je ruský vojenský vodca a štátnik. Guvernér regiónu Tula od 22. septembra 2016 ( pôsobí od 2. februára do 22. septembra 2016). Hrdina Ruskej federácie (2016) [2] .

Námestník ministra obrany Ruskej federácie (24. decembra 2015 – 2. februára 2016). Generálplukovník [3] . PhD v odbore politológia (2009) [4] .

Podľa politológov a odborníkov z Petrohradskej politickej nadácie bol od roku 2017 Alexey Dyumin jedným z troch pravdepodobných nástupcov ruského prezidenta Vladimira Putina [5]

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.