Milo 19.11.2023 20:40 Zobraziť v diskusii

Re: BRICS


Rétorika zo strany BRICS a zo strany napríklad WHO (dolu citát z diskutovaného návrhu novej zmluvy) sa veľmi neodlišujú. Tak ako sa neodlišuje praktické zavádzanie CDBC, cenzúry, sledovania, vakcinácie a všetkêho, čo sa týka agendy 2030. Tam sú krajiny BRICS dokonca ďalej, ako ich partneri zo "západu".

Hra v ktorej sa na zakrytie reálnych zámerov zasa a znova predostiera, súboj "dobra" a "zla", ktorých rozličné vnímanie je masám naprogramované tak, aby boli ovládateľné, stále funguje.

Ak chce niekto odhaliť kúzlo, prečo sa sústreďuje na to, na čo kúzelník upriamuje pozornosť? Chce byť podvedený?

Tu sľúbené vybrané úryvky z návrhu pandemickej zmluvy s WHO:

"

Svet spolu spravodlivo: Dosiahnutie spravodlivosti v pripravenosti a reakcii na pandémie...

Zmluvné strany sa budú navzájom spolupracovať na bilaterálnej, regionálnej a multilaterálnej úrovni pri rozvoji a posilňovaní kapacít...

Dodržiavanie ľudských práv - Pri vykonávaní tejto dohody sa budú v plnej miere dodržiavať dôstojnosť, ľudské práva a základné slobody osôb.

2. Zvrchovanosť - štáty majú v súlade s Chartou Organizácie Spojených národov a všeobecnými zásadami medzinárodného práva zvrchované právo vydávať právne predpisy a vykonávať právne predpisy v súlade so svojou politikou v oblasti zdravia...

"

--

Nie je to dojímavé? Veď ako by to bolo od BRICS. A pritom je to z pera úradníkov "úplne inej strany"...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.