Lin 01.12.2023 19:08 Zobraziť v diskusii

Re: Smrť Kissingera

To je otázka = zda mají nebo ne. Já se domnívám, že v anglosaském světě nemají. Když se někdo najde, tak z "rozvojové" části světa - nezkažené výchovou a prostředím.

Proč si to myslím? Protože i stoletý stařec byl vysílaný na velmi důležitá jednání. Sotva dýchal - ale "poskytoval rozhovory" s velmi důležitým sdělením. Proč? Po jeho boku nebyla vidět žádná jiná tvář, kterou by jako uváděl do povědomosti. A to je divné, protože následník bývá vždy představen. Ale dohadovat se nebudu, nemá to cenu, protože skutečnost velmi brzy uvidíme sami.

Příklad s francouzskou revolucí, myslím, neodpovídá postavení a situaci s Kissingerem. On byl "vyšší liga" - kdežto ten příklad se hodí na recyklovatelné politiky dneška. Ty šílené podmínky a absurdity vždy vytvářejí "nižší šarže" s větší mírou hlouposti, hrabivosti a nabubřelosti. K tomu jsou.

Já nevím, ale setkala jsem se s tím, že lidé mají o těchto globálních figurách většinou představu jako o bohatých a velmi známých. Čím více v médiích - tím vyšší důležitost. Jenže - ono to tak vůbec není. To jsou celebrity, které jsou úmyslně takto vyrafičené na oči "davu" - protože jsou bezvýznamné.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.