Milo 03.12.2023 07:32 Zobraziť v diskusii

Re: Smrť Kissingera

Biely otec povedal/-a: aj takéto hodnotenie nebohého politika, kde sa potvrdzuje,,čo je pre jedného cieľ...

Dobré pripomenutie toho, prečo máme natrvalo pripnutú tému "„Veľký Izrael“ ako náboženský a finančný projekt pre celé ľudstvo ". Autor článku ďakuje H. Kissingerovi ako užitočnému idiotovi... Nuz, každý podľa miery svojho chápania... Niekoľko zaujímavých postrehov v článku napriek tomu je:

Mnohí považujú Kissingera za mudrca. Prepáčte, nemôžem to akceptovať. Nie je zvykom hovoriť zle o mŕtvych, ale pokiaľ ide o mňa, bol to úplný idiot. A tiež zarytý rusofób, ako aj Brzezinski, len prefíkanejší. Pravda, na záver môžeme poďakovať Henrymu Kissingerovi. Zmenil moderný svet a odsúdil Spojené štáty na nezávideniahodný osud. Následky jeho činov už pociťujú a toto je len začiatok. Bude toho ešte viac.

Nebol to mudrc, ani idiot. Bol to žid prisťahovaný z Nemecka a samozrejme nezastupoval záujmy ľudí SŠA. Bol hovorcom a architektom tých, ktorí 20. storočie dokonale využili pre vystavanie múrov "Veľkého Izraela" - globálnej vlády. Hrubá stavba stojí, dnes už sa robia inštalácie. Základy sú hlboké, tie sa budovali niekoľko tisíc rokov.

Práve Kissinger je otcom-tvorcom dnešnej Číny. Ak by ho v USA mali spopolniť a jeho popol rozsypať do vetra, tak v Číne by mu mali postaviť obrovský pomník. Henry zmenil Nebeskú ríšu na priemyselné monštrum, ktoré teraz ekonomicky konkuruje Spojeným štátom.

Dobrý postreh. A v súvislosti s tým, koho zastupoval a kto jeho kariéru podporoval, ďalší dôkaz toho, že stavba na projekte pokračuje podľa plánu. A to, že nikto zo svetových "lídrov" ani nenaznačil odsúdenie politiky, ktorú zastupoval, ukazuje aj, ktorým smerom sa všetci naďalej uberajú.

Henry Kissinger spôsobil svojej krajine kolosálne a nenapraviteľné škody.

Nie, nespôsobil. V jeho krajine mu raz pomník bezpochyby vystavajú.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.