Milo 11.12.2023 12:45 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 11.12. 2023

Úprimne sa priznám, že už som chcel hodiť flintu do žita, ale včerajší prieskum, podľa ktorého je najdôveryhodnejším členom vlády minškolstva Drucker, mi veru zmenil náladu. Tak aby tomu kokotkovi moc nestúpla sláva do hlavy, uvediem pár záchytných bodov a som rád, že môžem začať práve touto ničomnosťou.

Tomáš Drucker alebo "Druki", ako ho volajú svoji, je NIČ a jeho meno je NIKTO. Obyčajné HOVNO posraté, trockista a podpindosník. Kariérista a vydriduch. Nepochybne milionár. ALe aj napriek týmto svojim kvalitám ničomnosti ničomnej dokáže, a veľmi efektívne, škodiť Slovensku. Na jar 2018, po Majdane, ktorý by s určitosťou bol býval vyšumel, keby Kaliňák vtedy nezradil Fica a Slovensko, rezignujúc 10.3., bol Druki menovaný za ministra vnútra a vydržal tak dva týždne či koľko. Potentil sa a odišiel, ale z akéhosi dôvodu si neskôr tento looser namýšľal, že má morálne právo pyskovať na Smer a Fica z tribún SME-tí a iných fašimédií. Založil "Dobrú voľbu", znôšku mäkkýšov a kolaborantov typu tej pribrzdenej rektorky Akadémie PZ SR Kurilovskej, ktorí to v posledných voľbách ťahali s Pellem. Po volebnej noci, keď sa ešte SVK ani poriadne nezobudilo a politici nevytriezveli, už frčal tento had ku Hanzelke do SME-tí na pokec, kde sa zaprisahával, že Hlas považuje fašistov za mňamky potenciálnych koaličných partnerov a Smer, no viete, fuj, ježiš. Možno, ktovie, dúfajjme, že nie, veď sme všetci za pravdu a lásku. Tak nejak. Úbohé a odporné. A tomuto Nímandovi samozrejme smero- a hlasotrockisti dali v tejto vláde najdôležitejší post. Počuli ste správne. Školstvo. Akože to hovoril Sun C - "Ak chceš poraziť nepriateľa, vychovaj jeho deti...". V svojej prvej tlačovke avizoval, že Inklúzia a podobné liberálne kktiny sú preň mňam, a že - predovšetkým - mieni pokračovať a dokončiť KURIKULáRNU reformu. T.j. že prestanú byť povinné celoplošné predmety, ale učiteľ si bude sám rozhodovať, čo učiť a čo nie a podľa toho navrhovať pedagogickú a informačnú logistiku. Možno mu do toho ešte budú čoskoro kecať aj deti, tie študentské parlamenty sú tu nie pre nič za nič. Takže toľko k prieskumom. Chvíľu ešte asi potrvá, kým sa Slovákom otvoria oči, nad tými percentami pre Hlas treba uvažovať, že čo je to za elektorát a čo sa z neho dá potenciálne vyžmýkať. Nepochybujem, že sa preklenú k Smeru, ale až v ďalšom roku pod vplyvom globálno-politických udalostí a ich dozvukov na SVK, vrátane odpisu CELEJ PERIFéRIE stranovikov. Aby sa to podarilo, netreba mmntálne poskytovať viac info, aby sa dotyční nevyplašili a len pekne ďalej robili chyby v zaslepenosti svojho mocibažného ega. Ale snáď pochopíte viac, ked dočítate do konca.

Keď už sme pri "patriotoch", spomeniem Harabina, ako sa objavil na proteste pred Prez palácom, keď Čaputka nechcela vymenovať Huliaka. Panebože na nebesiach to čo za haluze tam dával na tom Hodžovom námestí... Učebnica demagógie, preriedená ľudáctvom, postavená na manipulácii a nebetyčnom egu tohto stelesnenia tieňových elít karpatského typu s priam akýmsi patologickým presvedčením o ich Bohom/cirkvou danom práve nám tu kázať. Pán Harabin, kebyže ste sa po nevydarenom prvom kole posledných prezidentských volieb, ktoré stálo Schustera infakt a Vás pripravilo o víťazstvo, obrátili na svojich prívržencov s prehlásením, že ako muž uznávate prehru (nie že Vy ste aj tak prezident, hm) a vyzývate svojich priaznivcov, aby práveže z dôvodu NáRODNO-šTáTNYCH záujmov volili v druhom kole Šefčoviča, potom by bloncka nebola dnes P-rezidentkou. Také jednoduché. Že Ti neni hanba, Pišta, žobroniť tam o podporu. A to pritom, že sa Ti nedá odoprieť istý mocenský inštinkt

Ďalej, vcelku informatívny a veľmi prorocký článok FOREIGN POLICY O NOVEJ VLáDE. Najdôležitejšia je koncovka, kde otvorene hovoria, že vraj otázka, do akej miery bude Fico podobný Orbánovi, "...bude závisieť na ROZUMNýCH ľuďoch vo vláde a tých, ktorých spája spomienka na Kuciaka a Kušnírovú..." Chápete, o čom točia, to ani komentovať netreba. Moji čitatelia sú totiž spravidla ROZUMNí ľudia.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.