Milo 11.12.2023 12:49 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 11.12. 2023, časť 2

A ešte z oblasti tvrdej konšpirológie. Nepozerám prakticky podobné videá, ale pri tomto ma trklo. PROKURáTOR HARKABUS z ÚŠP, ktorý osobne vydal príkaz na udelenie statusu chránených svedkov Čurillovcom... Hneď som tušil, že som to meno už kdesi počul... A pozrimeže - https://www.noviny.sk/krimi/486519-judita-16-sa-postavi-pred-sud-o-vrazde-najlepsieho-kamarata-stale-mlci   

To je zrejme ten Harkabus, čo tri dni po vražde Tomáša ešte vo funkcii žilinského prokurátora obžaloval Juditu. Je to jedna skurvený mafia všetko aj na čele s Lipšicom, ale súciac podľa toho, ako sa producírujú novozvolení trockistickí ministri, zrejme si ešte Judita nejakú dobu posedí.

Taktiež si spomeňte, ako Kali utekal za veľvyslancami UK a USA ešte pred (!!!) PVV  a porovnajte si to s tým, čo povedal Fico o vyjadrení US-Ambasádora Ranu na margo ÚŠP, vraj je to neprípustné a „...dúfa, že členovia jeho vlády nebudú chodiť po pokyny na ambasádu ako ich predchodcovia“ . On im to totiž nemôže zakázať ani ich za to trestať, tak aspoň prosí a vystríha. Kali Blanár volebná noc. Ako sa producírovali novomenovaní ministri, Drucker a školstvo, Dolinková a zdravotníctvo, Pelle ohľadne Blahu a médií.

Šimkovičová, si nacistka alebo čo? Hej, myslím ten jej drb, vraj "... kultúra na SVK môže byť len slovenská a žiadna iná". Ok, kedy budeme páliť na námestiach cudzojazyčné knihy a svetovú beletriu, už ste stanovili? Alebo si daj dole krížik, alebo obleč slipy, lebo ak bývaš v Rakúsku a trepeš podobné sprostosti, je to jak vodu kázať a víno piť. Bože jaká husa. . Taraba a Danko. Aký je to kretén a čo znamená smrť Lubyovej. Futbal a mafia, čachre s Tiposom v kontexte nového ministerstva športu. Vyjasňovanie si vzťahov medzi pindosmi a SNS. O splynutí ĽSNS a SNS roku v predvečer vojny. Rýchla následná smrť Rázusa a Hlinku.

PVV. Zahraničná politika - pokračovanie vo vojne s Ruskom s víziou absolútnej porážky Ruska. Obrana - otvorenie DAC.

Incident Mažgút –Matovič a neadekvátna reakcia Pelleho. Boj nanajských chlapcov?

Fico na sneme Smeru 17 novembra - PODROBNý ROZBOR.

Rusi s TOUTO vládou rokovať nebudú. Táto nás nevyvedie z vojny. Bude sa radikálne meniť spol-pol prostr, pričom Fico navrhuje strane uznesenie o tom, že dôveruje predsedníctvu do ďalších parl volieb. Zopakovanie manévru Putin-Jeľcin z r. 1998, t.j. navrhuje smerotrockistom pokojnú tranzíciu moci výmenou za garancie nejakej imunity... Otázka kádrovej výmeny - žiadna neprebehla. Prečo sa všetci postavili na záver jeho vystúpenia. Lebo práve teraz ZRADA stúpla v CENE!!!  "Dosiahli sme, čo sme chceli - 23 pc. A nemali sme si myslieť, že budeme vysedávať v opozičných laviciach" Takpovediac, no comment.

https://t.me/Nikita_Clanky_Archiv/1438

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.