Milo 11.12.2023 14:17 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 11.12. 2023, časť 3

Keď hovorím o tom, že táto vláda bude "dočasná a prechodná", nemyslím tým, že by Fico nemohol dovldnuť v terajšej zostave aj do konca funkčného obdobia. Šance sú tak fifty-fifty, btw Danko velice nestabilný, to preto držia ako náhradu Tarabu a Andrejovi maľujú svetlú budúcnosť v debilnom Europarlamente, ktovie. Myslím tým, že bude dočasná a prechodná v jej TERAJšEJ KVALITE. Tak ako bolo Pelleho premiérovanie prechodníkom od Fica k Matelovi, tak táto vláda bude len PRECHODNíKOM k suverénnejšej slovenskej vláde, t.j. k stavu, kde Fico bude v oveľa väčšej miere vplývať na to, aby smerotrockisti pracovali v jeho globálno-politickom vektori cieľov. To sa môže dosiahnuť aj jednoduchým informačným spôsobom. Spomeňte, ako Stalin vládol prostredníctvom trockistov, ktorých držal za Faberžé kompromatom. A tento prechod bude súvisieť s budúcoročnými prezidentskými voľbami a viac fakt už nepoviem. A to som v podstate len zhrnul to, čo povedal Fico.

--

Horko-ťažko sme prežili a zvíťazili v "slovenskom Stalingrade" (hrôzovlády Matoviča a spol 2020-23), ale zdá sa mi, že Kurská bitka o našu suverenitu a o ČESKOSLOVENSKO nás ešte len čaká v budúcom roku.

--

Btw, akurát budúci rok (aka 1943), na jar, na Paschu, resp. po našich prezidentských volbach, zrejme Fico (aka Stalin v 1943) kurnik ZRUší KOMINTERNU.

--

Hej a ešte niečo, bez čoho bych nemal svedomie čisté. Je dosť možné, že som sa mýlil v mladom Kaliňákovi. Ubezpečujem Vás,že voči nikomu necítim apriori žiadnu zášť, pokiaľ ma nejak osobne nevyprovokuje. V tomto zmysle mám skôr ráž na jeho strýka. Nemám taktiež nič proti tomu, keď sa podporuje kariérny rast tých, kto sú toho hodní a je dosť možné, že Erik je celkove v pohode chalan, ktorý je však v situácii, že "postavenie/rodinná situácia zaväzuje". Asi ho politika za Ficovho mentorstva skutočne baví a jeho strýko urobil veľmi veľkú chybu, ak spolustraníkom na sneme dezinterpretoval význam Erikových slov. Kali SR sa ho spýtal, čo ho viedlo k tomu, aby sa rozhodol pripojiť k Ficovi po Pelleho odchode. Erik povedal - že je "ľahké víťaziť, ak máš v garáži červené Ferrari". Kaliňák tieto slová interpretuje, vraj tým Erik myslel, že FICO = červené Ferrari. Ale práveže Erik to myslel úplne opačne a v takom prípade sa mu ospravedlňujem za toho jedného "sopliaka" a hovorím, tak ako aj keď sme sa prvýkrát prekrížili mimoletmo pri tej Kremničke - sorry kámo, všetka česť a som ochotný potriasť Ti rukou. Počúvaj viac Fica a nenechaj sa manipulovať strýkom. A vtedy zaručene budeš dlhoveká politická hviezda, ako aj Fico prorokuje.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.