Peter MMXX 12.12.2023 16:08 Zobraziť v diskusii

Re: Krachujúce banky

Bomba BOJ: 12 amerických gigantů přerušilo spolupráci s poskytovateli kreditních karet, američtí bankovní giganti chystají masivní exodus.

Šokující obrat událostí: Dvanáct nejvlivnějších bank ve Spojených státech zasadilo tradičnímu finančnímu prostředí drtivou ránu. S platností od půlnoci na čtvrtek 14. prosince tyto bankovní giganty formálně přerušily vztahy se svými poskytovateli kreditních karet, čímž předznamenaly seismickou změnu v tomto odvětví.

Exodus začíná: Banky v USA se loučí s poskytovateli kreditních karet.

Zatímco hodiny odtikávají do historického okamžiku, bankovní giganti zaslali svým partnerům v oblasti kreditních karet formální oznámení o ukončení poskytování jejich služeb. Tento krok, který svým rozsahem a odvahou nemá obdoby, vyvolává nesčetné otázky o budoucnosti finančních institucí a jejich vztahů s poskytovateli úvěrů.

Tento strategický manévr vyvolal šok v globálním finančním ekosystému a přiměl analytiky spekulovat o motivech náhlého a synchronizovaného odchodu. Důsledky tohoto rozhodnutí sahají daleko za hranice Spojených států a ovlivňují samotné základy bankovnictví v globálním měřítku.

Globální finanční krajina v pohybu: fyzické pobočky na prodejním špalku

Současně s tímto bombastickým oznámením se stupňuje trend, kdy finanční instituce po celém světě zavírají své fyzické pobočky. Kdysi ustálený trend uzavírání klasických poboček se změnil v horečný závod směrem k digitální budoucnosti.

Tento fenomén hromadného uzavírání poboček mění způsob, jakým zákazníci komunikují se svými bankami, a tlačí je k online platformám a mobilním aplikacím. Důsledky pro zaměstnance jsou ohromující, protože tisíce zaměstnanců čelí nejisté budoucnosti uprostřed vlny uzavírání poboček.

BOJ prohlášena za "mozkově mrtvou": Odhalení záhady, která se skrývá za tímto odvážným prohlášením.

Uprostřed těchto tektonických změn ve finančním sektoru se objevilo záhadné prohlášení: "BOJ (Bank of Japan) je mozkově mrtvá". Analytici a odborníci z odvětví se snaží rozluštit význam tohoto odvážného prohlášení. Signalizuje krizi v Bank of Japan, nebo jde o kódovanou zprávu odrážející širší stav centrálního bankovnictví na celém světě?

Zkratka "BOJ" obvykle označuje Bank of Japan, jednu z nejvlivnějších centrálních bank na světě. Prohlášení o tom, že je "mozkově mrtvá", však do již tak bouřlivého finančního prostředí vnáší prvek intriky a naléhavosti.

V následujících kapitolách se budeme věnovat jednotlivým událostem, odhalíme motivy rozhodnutí bank přerušit vztahy s poskytovateli kreditních karet, prozkoumáme globální posun směrem k digitálnímu bankovnictví a pokusíme se rozluštit záhadnou zprávu týkající se Bank of Japan......

https://amg-news.com/the-boj-bombshell-12-u-s-giants-cut-ties-with-credit-card-providers-u-s-banking-giants-stage-massive-exodus/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.