analytik 12.12.2023 16:20 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

slobodnyvysielac a AllatRA.

Toto médium má blízko ku špecifickým aktivitám, ktoré sa nepriamo viažu na klerikalizmus - napr. ku pesničke "Slovensko moje, otčina moja", ktorá má švédsku melódiu a objavila sa u nás počas fašistického Slovenského štátu. Vtedy RKC aktívne pracovala s mládežou. Pesničku naspievali údajne s pozmeneným textom dievčatá, ktoré predtým pracovali pre Rádio Lumen.

Je zrejmé, že hlavný konceptuálny zápas sa vedie o pamäť Slovákov na SNP a Oslobodenie a RKC sa snaží tieto časy vymazať z dejín.

Čo je AllatRA? Nový postmodernistický koncept sekty, založený na objavoch britskej psychiatrie a psychológie - texty a melódie sekty sú koncipované tak, že daná komunita ich vníma ako správne už na podvedomej úrovni. Funguje to tak, že sa naštuduje dané etnikum a napr. Kórejci majú veľký stres z japonskej okupácie, tak sa urobí sekta, v ktorej je podprahovo namontovaná nenávisť k Japoncom a národ má veľkú tendenciu takú sektu prijať, lebo proptijaponská rétorika aktivuje kultúrny vzorec správania, zakotvený počas japonskej okupácie.

Takým spôsobom keďže zistili, že u nás majú ľudia vzťah k slovanstvu, vytvorili falošné neo-slovanské sekty. Keďže súčasný cieľ je pretiahnuť ľudí od kresťanstva ku kozmo-sektám, tak používajú tieto neo-slovanské ideológie na to, aby nenápadne podsúvali ľuďom do hlavy vieru v mimozemšťanov. Tak nenápadne štartujú nové náboženstvá.

V princípe sa dá sekta založiť na ľubovoľnej peknej a lákavej myšlienke, na ktorej možno nalákať dobrých neznalých ľudí, čiže VŽDY hlása taká sekta niečo pekné a dobré, ale cieľom nie je to čo hlása, ale cieľom je vytvoriť komunitu. Cieľ je vytvoriť situáciu, keď ľudia budú poslúchať riadenie autorít sekty a môžu ich ukazovať ďalším ľuďom, aby tak lákali nových ľudí. Skôr alebo neskôr to krachne, ale dovtedy sekta môže významne manipulovať spoločnosť.

AllatRA vznikla na Ukrajine, ktorá je od 16. storočia pokusný dvor jezuitov na sociálnu manipuláciu. Ak tam dokázali ľudí dovieť za nos k tomu, že sa vzdali svojho jazyka, viery, kultúry pre sektu, peniaze a výhody, tak treba túto silu brať do úvahy, naozaj majú niektoré postupy, ktoré dokážu človeku vymyť mozog.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.