analytik 12.12.2023 16:36 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

Vo videu s Rotariánmi bola popiska "Manoj Barot, President of Empry Druid Hills Club District 6900, Zone 34"

Rozmýšľal som nad tým, či druidi naozaj ešte fungujú - je to možné v krajoch s keltskou tradíciou ako je Írsko. ale na nadnárodnej úrovni som naklonený tomu, že ide o zneužitie toho názvu na ďalšiu z množstva siekt, ktoré vytvára jezuitský rád. Ich základný koncept totiž je úplne navšetko vyrobiť plagiát pod svojou kontrolou a s plagiátom potom vytláčať pôvodné hnutie a ovládnuť jeho nasledovníkov.

Na neo-marxizme vidíme, že také falošné hnutie naozaj efektívne kompromituje skutočný marxizmus a vytláča ho zo spoločnosti. Neo-marxizmus by som ja nazval ľavým projekom jezuitov - pre ozrejmenie pôvodoný projekt pre jezuitskú politickú ľavicu je Fabian Society v Británii, ktorá ovláda Lejbristickú stranu, čo je falošná ľavá strana - funguje im to dlhodobo a dokázali rozbiť robotnícke hnutie a odbory v Británii.

Neo-marxizmus ide ešte ďalej, chce odtrhnúť celú populáciu plošne od reality a vytlačiť reálnu vedu zo spoločnosti fikciou a fantazy literatúrou. Tým tá populácia plošne ohlúpne a bude sa ešte ľahšie dať ovládať cez sekty.

Sekta je kľúčový a jediný koncept riadenia verchušky západu pre 21. storočie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.