analytik 12.12.2023 21:24 Zobraziť v diskusii

Re: Blaf zvaný BRICS

Prekrútená argumentácia a chybné vývody. Ja vidím, že hra s USA už západnej verchuške nevychádza a národy sveta začínajú chápať, že skutočný nepriateľ je nadnárodná šľachta, ktorá úplne všetko manipuluje a zneužíva a nedodržiava žiadne dohody.

Konflikt východu a západu od 12. storočia neskončil, lebo západ chce východ rozbiť, vykradnúť a zničiť. Orwell ťažko mohol predpokladať, že Európa nedokáže kradnúť donekonečna, ale jej namyslenosť spôsobí, že vedúca sila Euroázie - Rusko, jej bude musieť ukázať chrbát.

Nenápadná propagácia digitálnych peňazí opomína fakt, že digitálny rubeľ má v RF úplne iné ciele ako na západe. Nikto sa tam nechystá rušiť hotovosť, ale použiť digitálnu technológiu na zabránenie defraudácii štátnych zdrojov.

Takže autor síce dokáže vytvoriť solídnu formu textu, ale obsah je nepravdivý a takých textov máme tony, neprináša teda nič zaujímavé. To je pre rytiersky aj okultný západ typické - tieto týpky sa dokážu falošne rozplývať nad vysokou formou hudby či maliarskeho umenia a vôbec im nevadí, že obsahom diela je špinavý okultizmus, či krvavý hnus. Plebejci sa zase po príklade patricijov rozplývajú nad technickými efektmi v novom filme, ale vôbec im nevadí, že ten film nestojí za nič, lebo nemá žiadnu vznešenú myšlienku. Ak by sme v dnešnom západe hľadali miesto, kde je Sodoma a Gomorra, našli by sme množstvo dôkazov, že všade...

Metodika je jednoduchá - pod 7 hlavných hriechov podľa kresťanskej tradície zatriediť obohatenia západu: 1. pýcha - móda, značkové handry, hudba, Superstar, 2. lakomstvo - zlodejina, prichvatizácia, luxus 3. závisť - lož, médiá, Holyvúd, sekty, fantazijné bludy, 4. hnev - nenávisť, propaganda proti Slovanom, Arabom, Číňanom, Afričanom, 5. smilstvo - nemravnosť, prostitúcia, pornografia, 6. obžerstvo - Mišelinské večere, víno, 7. lenivosť - nemá kto robiť.

Pre západných Slovanov je tu šanca zbaviť sa 500-ročnej okupácie západnou šľachtou. Nesmú ale dovoliť, aby si západný patriciját znovu niekde v Škandinávii vychoval šialených Teutónov, ani aby si uchmatol mladých Slovanov a urobil z nich nových nacistov, či ufo-sektárov. Nemcom tiež klamú šéfovia Teutónov, treba na nich vplývať informačne, aby ich nemohli ukrajinizovať. Treba vystrčiť obranu smerom na západ a brániť takým procesom priamo na mieste. Lenže na to potrebujeme pokoj a funkčnosť v tyle, čo práve teraz nemáme, takže sa musíme venovať vnútorným problémom. Komunistom sa musí uznať, že strčiť pasionárnych debilov, ako je Pročko, do kotolní bolo správne a funkčné riešenie. Keby Remišová ťahala bábkami v drevenom divadle, nevadilo by, že nevie kde je sever. Ešte by bolo dobré pridať týpky ako Čekovský s jeho podlízavým propagovaním západnej anti-kultúry, ale to komunisti vyriešili spravodlivo - druhí boli lepší, tak podlizovák nedostal prehrávky a bol pokoj. Mimochodom na Čekovského presne sedí snaha o prešpekulovanú formu, ale na obsah mu asi neostáva veľa času, lebo je o ničom.

V takom stave môžu na vonkajších frontoch bojovať vlastne iba osamelí vlci, ktorí veľa nezmenia, lebo ich je málo - chce to organizáciu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.