Milo 15.12.2023 12:01 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 15.12.2023

Trochu som si prehral v hlave to, čo včera povedal Putin na margo Fica, Orbána a EÚ, a chcem len doplniť pár viet na kompletizovanie mozaiky v nadväznosti na predošlý status od Zacharovovej. Putin v podstate povedal, že napriek rečiam o slobode a demokracii, o správnej strane dejín a o európskej civilizácii, čeliacej barbarským mongoloidným hordám, sú všetky EU-krajiny v podstate riadené aj sa správajú ako Vichystické Francúzsko na čele s maršálom Pétainom, alebo ako ho niekedy prezývali - maréchal PUTAIN (kurva, franc.). Čiže že vlastne sú to všetko nacistické K...Y na čele s Lajnovou a Michelom, z ktorých posledného dokonca Putin nie tak dávno, tuším, že na Východnom ekonomickom fóre vo Vladivostoku nazval "zvieraťom". Konkrétne, pýtali sa ho niečo v súvislosti s tým belgickým pikolíkom, ktorý DOSLOVA vyzerá ako stelesnenie postavičiek zo známej série animovaných detektíviek "TINTIN", vraj zase nejaké ekonomický pokles či čo v EU zvaľuje na Rusko. Putin na to odpovedal - "Чья бы КОБЫЛА мычала...". Schválne skomolil ruské príslovie, ktoré v preklade znie doslova - "Fakt sa tá správna krava ozýva", zameniac KRAVu na KOBYLU. A keď ho na to moderátor (ktorého zvozil Pjakin pod čiernu zem btw ako libtarda) poopravil, vraj správne je KRAVA, tak mu Putin odsekol - "To je jedno. Ide o ZVIERATá".

A teraz Putin povedal, že Fico a Orbán, zďaleka nie PRO-ruskí, ale pro-NáRODNí politicki, sú v záplave EUROPUTAINOV jediní. Sme ochotní s nimi jednať". Odpovedal pritom na otázku o možnosti zvovuvybudovania vzťahov s EÚ.

Nuž, takže to vyzerá nasledovne. Rusi zaberú Ukrajinu a prídu na hranicu bývalej USSR. Ak nebude veľká vojna a USA sa stiahnu, potom jediní, ktorí budú schopní uprostred zrútenia eurobabylonskej veže schopní a pripravení jednať s Ruskom, a zároveň JEDINí, S KTORýMI RUSKO BUDE OCHOTNé JEDNAť, budú Fico a Orbán. Už v budúcom roku. Kedy sa sformujú NORMáLNE vlády a NORMáLNI lídri v GER a FRA, a či vôbec, je totiž otázne. Tipujem v Nemecku predčasné voľby v budúcom roku. A aj SVK bude musieť, presne ako hovorí Čarnogurský v diskusii NAPALETE pred pár dňami, najprv urobiť isté gestá dobrej vôle smerom k Rusku. Obávam sa však, že to zatiaľ smero- a hlasotrockistom nedochádza a každopádne kým sú tu vojská USA a NATo, je ťažké od Pelleho kádrov očakávať niečo iné ako imitačno-provokačnú činnosť a simulovanie boja nanajských chlapcov s fašistami. Veď oni sa inak rozhýbu čoskoro, mi verte.

--

No, nechcem strieľať od bedra tými dátumami. Lebo zatiaľ to vyzerá, že Poľsko ide do záhuby a z Podnesterska chcú tiež rozpúťať další front.

https://t.me/Nikita_Clanky_Archiv/1451

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.