Milo 24.12.2023 13:09 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 23.12.

To sú proste všetko veľmi silné a symbolické signály od GP česko-slovenskému močiaru a Prahe ako okultnému centru sionizmu. Preto som upozorňoval na tú toponymiku (námestie Jána Palacha, ulice 17. listopadu, hneď vedľa Židovská štvrť a RUDOLFINUM). Rudolf II a jeho obdobie ešte len čaká v skutočnosti na svoje dôsledné preskúmanie v kontexte Reformácie ako ZAčIATKU JUDAISTICKéHO projektu. Každopádne si myslím, že Je to taktiež predzvesť a predtucha toho, čo sa bude diať v rámci širšieho procesu nevyhnutného odpisu fašilibtardov v celoeurópskom meradle. V Prahe bola zadaná matrica. No ale keďže sú všetci ťažko chápaví, zopakovalo sa to o deň neskôr na námestí P. Pavla, pardon - I.P. Pavlova. Aj keby to nebolo zrežírované, bolo by to zhmotnenie hierarchicky najvyššieho riadenia. Náhoda neni sviňa, ale Boh. A vyzerá to, že z Prahy sa koordinuje aj tá časť našich liberálno-fašistických elít, ktorá je priamo či nepriamo napojená na sionistov. Viď, napr., klan Trabelssieho zo Žiliny, ktorý tu tri roky vládol. Konieckoncov, spomeňte si na film "Kandidát", KTO bol konečným beneficiárom kompromatu, zbieraného na toho vydavateľa a KTo ťahal celý čas za motúziky? Nejaký bývalý generál Štb z Prahy, či? A ešte niečo, každý takýto prudký manéver, ako to už strýko GP máva vo zvyku, je vyústením hneď niekoľých vektorov cieľov a rieši hneď niekoľko úloh na viacerých úrovniach riadenia súčasne.

Jednou z nich bolo aj pre GP nevyhnutné prijatie štátneho rozpočtu na Slovensku pre budúci rok, inak by nastala sociálno-politická katastrofa. A zdá sa mi, že obštrukcie tých matovičových imbecilov neboli hlavný problém, všakže, Peťko? Dôsledne si čeknite chronológiu udalostí v Prahe a Bratislave v časovej nadväznosti. Čo predchádzalo čomu. Najprv Fico vystúpi s tlačovkou, kde hovorí, že opozícia robí obštrukciu a Lipšic sa zahráva s ohňom. Pellegrini zase, že je ochotný to pripomienkovanie naťahovať donekonečna aj cez sviatky, proste kým sa to bude Matovičovi ľúbiť. Potom streľba v Prahe. A potom hneď Pellegrini predviedol, že sa celá tá maškaráda, ktorú chcel naťahovať donekonečna a vydierať tým, v konečnom dôsledku, Fica, dá uťať veľmi rýchlo a jednoducho nejakým jeho procedurálnym rozhodnutím. Už jasnejšie? Nezabúdajte, že trockisti a zradcovia vo vláde hrajú s opozíciou hru "boj nanajských chlapcov", t.j. vlastne imitačno-provokačnú činnosť. Počúvali sme včera pri pečení koláčov celé popoludnie video z NR SR, ako to obštruovali. Blázinec, otca Ti!

24.12.

Last, but not least... V ten hrozny den davala tusim CT2 vecer tiez symbolicky film. MENO RUZE. A tusim to aj idu opakovat...

--

Je to praca globalscikov cele, uz nacase pochopit nasim J-elitam. Ruza sa symbolicky viaze na tzv. SACRED FEMININE (ako to opisoval D. Brown), alebo kult Zeny, resp.. Bohyne Matky. Globalisti-euroazijci, jinak receno. Film je francuzsko-taliansky, btw.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.