Milo 29.12.2023 22:46 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Nikita, 29.12.2023

Viete čo, myslel som si, že po tom, ako som si vytrpel lynčovanie od vlastných spolužiakov na facebooku krátko po tom, ako vybuchla Ukrajina, že už snáď nič odpornejšie nemôžem zažiť. Potom ma pred rokom a pol podrazili smeráci. A zistil som, že môžem. Ale asi ľudsky najviac ma bolelo, keď ma tento rok v apríli-máji vypískali Jox a pár kolegov z fóra ksb-csr.net. Nejak som to prehltol a pokračoval ďalej vo vlastnej analytike. Hodil som to za hlavu, ani len na ten web nechodím, čo mi je osobne ľúto kvôli ostatným, mávajú mnohí dobré postrehy.

Vidím však, že si Jox a najnovšie Jardob stále nedokážu rozkázať a otvárajú si na mňa hubu. Riešili tam streľbu v Phe v rubrike "Správy z Čiech", a JanaK tam dala odkaz na moje blogy, načo ju Jox, ako inak, odpálkoval. Rovno povedzte, že Nikita je zakázaný, lebo je proste zakázaný, a nie tieto pičoviny:

Jox: "...S rešpektom ku vám Jana, tento "analytik" je imitacno provokacny projekt, ktorý makal na tom poškodiť čo najviac SMER pred volbami v tzv. alternatíve. Ťahať ho sem potom, čo robil, stačí sa porozprávať s inými členmi personálu tohto fóra daju vam plny obraz o čom hovorím, je minimálne na pováženie." 

Jardob: "Čo sa týka Nikitových článkov, tak ich achillovou pätou je množstvo fikcie a neuchopiteľných pojmov a tvrdení. Problém je, že množstvo ľudí má tendenciu tejto fikcii veriť. Je to podobné, ako keď ľudia čítajú moderné historické romány, kde autor vkladá vymyslené zápletky a prvky rôznych historických epoch do jednej doby, a ľudia majú dojem, že takto to v minulosti možno naozaj bolo... A keď ľudia nepoužívajú metodologický filter, tak sa nechajú podobnými bájkami ľahko zmanipulovať." 

Jox, ešte Ťa to baví ty kokot? Som síce kripel, ale mám sto chutí sa Ti pozrieť do ksichtu a Ti ho rozbiť, ak mi nebudeš môcť dôchodčivo objasniť, na základe čoho to som IMITAČNO-PROVOKAČNý projekt. Fakt som ako zvedavý, Ty sviňa. Keď tvrdíš, že som "projekt", potom musíš vedieť, KOHO. Musíš mať dôkazy, ty kokot. Som zvedavý, čo si budeš vymýšľať, to ti ide, tento rok si ma pasoval už za smeráckeho kata a propagandistu LGBT. Zato JA VIEM, KOHO SI TY imitačno-provokačný projekt, ty čurák.

Dalej hovoríš, vraj - ťahať ho sem po tom, čo robil... Uhm, a čože som také robil? Že som mal po celej tej skurvenej robote už neviemkoľký burn-out a povolili mi nervy? Ty, sukin syn, provokuješ zákerne a úlisne, tak že to možno ostatní na fóre nevideli alebo necítili, lebo tie tvoje drzosti zaobalíš do kvázi-scientologických schizofrenických chimér a kecológie, ale ja som to videl a vedel hneď. Ja hovorím priamo a možno trošku brutálne, ale je to aspoň poctivejšie.

Ďalej, nože prosím popíš a popros ostatných ččlenov personálu, nech aj mne dajú plný obraz. Ale nezávisle od toho, čo všetko ešte poviete a si vymyslíte, vezdte, že ja už som POCHOPIL a PRIJAL, že som proste v tejto cinknutej krajine zázrakov neni NIKOMU DOSť DOBRý-  

Jardob, Tebe len toľko, aby si vypadol z môjho telegramu, ok? Aj všetci "členovia personálu fóra", let's be fair - keď ma cenzurujete u seba, majte aspoň toľko slušnosti a integrity, aby ste mi nešpehovali môj kanál. Veď som Vám predsa neni dosť dobrý. Nikomu, ja viem. Choďte dopiče všetci, mudrlanti,.. Kurva, nič si nevyčítam viac, než ako že som sa pred ôsmimi rokmi rozhodol, že do toho pôjdem a napíšem všetko,čo si myslím o politike a histórii.

--

Akože, nech si prekrindapána veria čomu chcú, nanucujem snáď niekomu svoj pohľad? Len publikujem svoj názor. Čo sa týka Phy a toho, prečo by som nepúšťal zo zreteľa aj tú slovenskú stopu, obzvlášť s ohľadom na predchodzie bombové výstrahy školám... Ono to SKUTOčNE je SÚČASŤ procesu odpisu močiara. Z objektívnych dôvodov nemôžem a nechcem publikovať všetko, čo by som mohol, ale skutočnosť, že na tej Prahe veľa vecí smrdí, už riešia viacerí kolegovia, trebárs plk. Ivan Kratochvíl. Ale predovšetkým - v ten istý symbolický deň 21.12. zomrel v USA taký týpek - https://standard.sk/524745/za-jurajom-kohutiarom-tichym-spravodajcom-a-laskavym-clovekom

Podľa všetkého poriadna svoloč, úradoval za Dzurindových vlád a v USA mu asi bolo bezpečnejšie. Vlastizradca jak vyšitý. Signál bomba špica terrible.

--

https://t.me/Nikita_Clanky_Archiv/1470

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.