Milo 31.12.2023 20:34 Zobraziť v diskusii

Re: Andrej Devjatov

A. Devjatov - Stretnutie s rokom zeleného draka

Interpretácia symbolu v perspektíve nadchádzajúcich zmien

Paradoxom nadchádzajúceho obdobia od 10.02.24 moderných dejín je spojenie kozmických vibrácií roku Zeleného draka podľa čínskeho kalendára Xiali s energiami "paralelnej reality" generovanými v okultných štruktúrach mágie rádového typu: tibetskej (Bon-po) a germánskej (Spoločnosť Thule) mystiky s rovnakým názvom "Zelený drak".

Podľa hodnotenia nebopolitikov môže byť tento paradox v centre plánovača svetového zákulisia, pokiaľ ide o prax zavádzania projektu "Veľkej Eurázie" s podporou Ruska.

Hovoríme o tom, že koncepcie projektu boli živené od 16. storočia britskými mystikmi a kabalistami (John Dee, Edward Kelly: "Henochovská mágia", "Zelená zem") a v 20. storočí zdôvodňované nemeckou zemskou geopolitikou (K. Haushofer, Ahnenerener. Haushofer, Anenerbe, Nové Švábsko, plus tibetské legendy o podzemných kráľovstvách Agarti a Šambala): ich podstata - tajné plány zákulisia týkajúce sa ovládnutia severnej Eurázie (t. j. Ruska) teraz, v roku Zeleného draka - 2024, zachytenie fázy prílivu, nasadnutie na vlnu kozmických energií novej epochy súhvezdia Vodnára.

Pripomíname. V roku 2020 ohlásil hovorca európskych konceptuálov, prezident Svetového ekonomického fóra v Davose K. Schwab "Veľký reset" existencie v Novom svetovom poriadku, uskutočňovaný nástrojmi štvrtej technologickej revolúcie pod záštitou Vatikánu (jezuiti čierneho slnka) a Londýna (Karol III. Windsor).

Podstatou projektu pre Európu je pomsta Čiernej internacionály spojená s vytlačením liberalizmu režimami osvieteneckého diktátorstva.

Je pozoruhodné, že prezident Ruskej federácie Putin, ktorý počas svojho pôsobenia v Nemecku vstrebal "Schillerovho ducha" v Drážďanoch, na online fóre "Davoská agenda - 2021" vyslovil vetu označujúcu európsku identitu za svoju vlastnú / cudziu od významného slobodomurára R. Kiplinga z Knihy džunglí: "Vy a ja sme rovnakej krvi, pán Schwab".

Inými slovami, môžeme očakávať, že so zvolením V. Putina do ďalšieho prezidentského obdobia (2024 - 2030) v Rusku dôjde k náprave režimu. Vety, keď politické sily konzervatívnej pravoslávnej moci (dedičia "čiernej stovky") vytlačia liberálov z "modrej" strany moci "Jednotné Rusko" od mocenských pák. A v krajine sa posilní osvietená diktatúra vodcu-otca: Rusko sa na krátky čas premení na "kráľovstvo pravdy - bielu cársku moc", ktorú dávno predpovedali vizionári.

Putin už dávno vyhlásil, že podľa mentality ľudu "Rusko potrebuje cára". Postava "cára" však v Rusku symbolizuje posvätné spojenie vládcu s ľudom, ktoré sa dosahuje prostredníctvom posvätnej procedúry v troch etapách: zvolenie za cára, pomazanie za cára a korunovácia za cára. Zatiaľ čo ľudové demokratické voľby 17. 3. 24 poskytnú zvolenému prezidentovi najvyššiu moc len na základe zákona.

Preto plánovač v zákulisí zamýšľa premeniť Putinov "dlhý štát" na cenené "kráľovstvo pravdy" manévrovaním od liberalizmu k osvietenej diktatúre s využitím kozmických základov roku Zeleného draka.

V čínskej mytológii je v neviditeľnom svete deväť drakov, rovnako ako je v kresťanstve deväť anjelských hodností. Zelený drak má poradové číslo 7 a je zodpovedný za formovanie procesov bytia energiami "paralelnej reality". Pre porovnanie, červený drak má poradové číslo 9 a je zodpovedný za to, čo sa deje vo viditeľnom svete na zemi. Podrobnosti nájdete v knihe Devyatov A. "Duchovné riadenie alebo inkognito technológie". - M. 2016 (www.bookvenir.ru).

Pokiaľ ide o nadchádzajúce zmeny, Putin ešte v roku 2017 v Pekingu na fóre Pásmo a cesta vyhlásil, že "Veľká Eurázia nie je abstraktná geopolitická schéma, ale bez akéhokoľvek zveličovania - civilizačný projekt s výhľadom do budúcnosti".

Pri stretnutí s rokom zeleného draka v Rusku tak môžeme očakávať prechod od projektu "Moskva - tretí Rím" k projektu "Veľká Eurázia - tretia horda". A s prezidentskými voľbami súvisí aj nasadenie stratégie preformátovania mocenského systému, keď skutočným beneficientom boja medzi mocou ("čierni") a liberálmi ("modrí") bude tretia politická sila nad bojom: dedičia boľševikov-leninistov našich dní v línii: Kuusinen - Andropov - Primakov - Fradkov - Kirienko ("červení").

Významným poznávacím znamením je tu červená farba ich agitačných pomôcok, ktorú používa Putinov tím po prvý raz za 30 rokov existencie Nového Ruska.


https://devyatov.su/articles/251-nebopolitika/110881-vstrechaja-god-zelenogo-drakona

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.