Lin 14.01.2024 16:49 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ukrajiny

Vitalij Kličko a Bidenovi

Připomínat, kdo je Vitalka Kličko není asi potřeba. Boxer s IQ přibližně na úrovni české "predajkyně mobilov". U něj omluvitelné sportovními výkony.

V současné době starostuje Kyjevu a jde na to přibližně stejně, jako správci typu Hřiba. Není schopen se vypořádat s dodávkami vody při výpadcích proudu a na zatopené metro či popraskanou kanalizaci, vylitou na půlce města, nestačí vůbec. Ve známost ale Vitalko vešel svými dlouhodobými a ostrými spory se "zeleným vůdcem" Zelenským. Abychom byli v obraze - ve sporech nešlo o politiku či o válečné akce - jak by se nabízelo. Šlo vždy o peníze, protože Zelenský nechal ze zahraniční pomoci Vitalkovi jen "kapat" a tomu se to nelíbilo.

Možná nepřekvapí, že s Vitalkem je počítané na prezidentský post. Zelé je spjatý s válkou a umíráním, s naháněním branců a bídačením země - kdežto Vitalko je tak... usměvavý a mírumilovný... Co na tom, že má IQ batolete a projev sotva přečte ze čtecího zařízení. To je jedno - hlavně, že nechá u lizu zahraniční partu, která je tam dneska.

Při vyšetřování Bidena a činnosti jeho syna Huntera vyšlo najevo, že Kličko je od založení Hunterovy "dcery" Burisma Holdings s činností na UA největším jejím akcionářem. Dále vyšlo najevo, že se Kličko s Bidenovými celkem pravidelně stýká a je Bidenovou administrativou považovaný za "stínového vyjednávače" ohledně UA.


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.