Lin 19.01.2024 12:24 Zobraziť v diskusii

Re: Globálne správy

Fórum v Davosu proběhlo ve velmi zvláštní atmosféře "politiků současnosti", že si noviny New York Post dovolily komentář s ironickým nádechem.

Zkratka fóra WEF od nynějška znamená World Enslavement Forum (světové otrokářské fórum), protože na letošním jednání byla jako největší hrozba lidstvu vyhodnocena... svoboda.

Lidská svoboda je to, co brání lidstvu, aby se zachránilo a přežilo.

Nepřítelem číslo 1 jsou dezinformace a politici musejí udělat vše, aby před nimi občany uchránili. Pravda je jen jedna - a tu má vaše vláda.

 " Některé vlády a platformy... nemusí být schopny účinně omezit nepravdivé informace a škodlivý obsah, takže definice 'pravdy' je stále více sporná napříč společnostmi ." 

 To není legrace ani fejk. Toto prohlášení je skutečně jedním z výstupů jednání davoského fóra o globálních hrozbách. Prostě - kdo vyhraje volby, ten má jedinou pravdu a nejsprávnější názor. Diskuse se nepřipouštějí.

Fórum bylo plné témat, nad kterými lidem venku jde hlava kolem - ovšem účastníci uvnitř sálů tleskají a kývají na souhlas.

Jedna anglická aktivistka přednesla řeč o tom, že rybáři, lovci i zemědělci jsou na úrovni masových vrahů, páchajících genocidu a mělo by být tak s nimi i zacházeno.

Jiní aktivisté zas požadovali úplnou digitální identifikaci, digitální měny a instalaci osobních monitorů uhlíkové stopy jednotlivce.

Toto, bohužel, není legrace. Toto jsou výstupy ze světového ekonomického fóra, kterého se účastnila "světová elita".

https://russian.rt.com/inotv/2024-01-19/NYP-teatr-absurda-v-Davose

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.