Franta 22.01.2024 17:41 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

Najít, odebrat a vrátit domů. Putin vydal rozkaz vzít Anglosasům vše, co za posledních 500 let Rusku ukradli.

Nelze ani spočítat, jak velký majetek vyvezli z Ruska během revoluce a po rozpadu SSSR země ztratila mnohonásobně více. Odhady jsou různé, pokud to přepočteme na současné peníze, tak od 5-10 bilionů dolarů. Vzhledem k tomu, že Anglosasové vlastníma rukama zničili mezinárodní právo, nyní vůbec není třeba se na ně ohlížet, zvláště když se sami po staletí zabývají krádežemi v univerzálním měřítku.  Existuje mnoho návratových schémat. Na základě zkušeností Britů je možné napsat celou vědeckou práci. Jinou otázkou je, že nyní jim nakradenou kořist sebere Rusko.

Například umění, starožitnosti, zlato, sbírky a mnoho dalšího lze vrátit za 1–10 % hodnoty. Naštěstí v Evropě a Británii je spousta překupníků, spekulantů, podnikavců. Stačí si vzpomenout na příklad Kadyrova, kterému odebrali koně. Ukradli mu koně Zazu, který byl poslán na závody do České republiky.

Vyhnáním, řekněme, Francouzů ze Sahelu Rusko začína pracovat s Afričany 50:50. Polovina pro nás, polovina pro vládu. To je mnohem lepší než to, co dávali Anglosasové nebo Francouzi (90:10).

https://www.pokec24.cz/politika/najit-odebrat-a-vratit-domu-putin-vydal-rozkaz-vzit-anglosasum-vse-co-za-poslednich-500-let-rusku-ukradli/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.