analytik 01.02.2024 17:08 Zobraziť v diskusii

Re: „Veľký Izrael“ ako náboženský a finančný projekt pre celé ľudstvo

@Milo "Zaradiť Kasatonova a Fursova ako ideologicky prepojených s Olgou Četverikovou sa dá len pri nepochopení jej myšlienok a smerovania. Chyba rozlíšenia."

Nepochopili ste text, ja som tvrdil, že oni spolu vytvárajú zdanlivný spoločenský diskurz, takže je logické, že nemôžu hovoriť presne to isté, potom by to nebol diskurz. Niekde vzadu za nimi stojí značka Izborský klub a v tom klube je podstata, je to skupina, ktorá sa stretáva a komunikuje navzájom. Izborsk je mesto v Rusku blízko Estónska, čiže v regióne, cez ktorý na Rusko útočil nemecký rytiersky rád a tým blízko enkláv, ktoré tam majú vplyv dodnes.

Nechcem útočiť na Četverikovú, lebo je z rodiny, v ktorej neočakávam zlý úmysel. Ale ten Izborský klub je divný. Patrí tam aj Starikov, ktorého knihy prekladá do slovenčiny vydavateľstvo Torden. Keď si otvoríte stránku Deň TV, tak sa na vás rovno pozerajú tváre Četverikovej, Fursova a Pyžikova. https://dentv.ru/

Infraštruktúra je drahá a ten kto využíva jednotnú infraštruktúru tým požíva podporu niekoho, kto tú infraštruktúru vytvoril a financoval. Takže nejaké prepojenie tu existuje.

"sionisti, chabadisti, socialisti, demokrati, republikáni" - Podstaty menovaných sú rôzne. Židia vždy boli zneužívaní vyššou mocou a tá vyššia moc bola utláčateľom našich národov. Židia nám v 18. a 19. storočí historicky pomohli a my sme v 20. storočí pomohli im. Áno, niektorí z nich môžu byť prázdni alebo nemravní, ale nie sú hlavný nepriateľ.

@Milo "Je to skôr pokus stiahnuť ju na analytickú úroveň pisateľa príspevku" - ospravedlňujem sa, že nedosahujem vašimi slovami prezentovanú úroveň.

"štvanie do nenávisti, ktoré u nej @analytik objavil, svedčia skôr o jeho rozmeroch chápania" - možno je jednoduché ma označiť za nekompletného a vyriešené, ale kedysi tu platilo, že osobný útok sa nepovažuje za salónny spôsob komunikácie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.