Zora 04.02.2024 20:35 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

Sberbank staví na předměstí Moskvy 15minutové město (video)

1 února, 2024

I v multipolárním světě vidíme, že globalistické plány plní téměř všechny země. Ne každá se podřídila této agendě až do posledních detailů, ale některé zásadní body najdeme všude.

Vždyť 95% zemí vyvíjí, zavedlo pilotní projekt nebo dokonce již aktivně používá digitální měnu – CBDC, základ budoucího digitálního koncentráku v bezhotovostní společnosti. K tomu samozřejmě patří i zavádění digitální identity – ID, na kterou bude možné napojit systém sociálních kreditů.

Dokonce i všechny státy G20 souhlasily s tím, že by měly být CBDC a ID zavedeny globálně.

Nesmíme však zapomenout ani na to, že všechny státy G20 souhlasily také se zavedením mezinárodního očkovacího pasu, který by měl být časem využíván pro cestování po celém světě namísto pasu běžného. Vzorem je „covid pas“ EU.

Do programu C40 Cities jsou zahrnuta města z mnoha zemí různých politických sfér a 15minutová města rostou po celém světě jako houby po dešti.

Připomínám, že 15minutová města jsou taková, která pěšky nebo na kole přejdete za 15 minut. Má v nich být úplně vše, co potřebujete ke svému životu, takže třeba dlouhé měsíce nemusíte z tohoto 15minutového koncentráku odejít.

Koncept se má využívat zejména pro lockdowny – a to jak pandemické, tak klimatické.

Tato města se navíc zpravidla hlásí i k programu „smart city“ (chytré město), což zajistí, že každý bude pod plným dohledem 24 hodin denně.

A Rusko nyní následuje i tento světový trend.

Není jistě žádnou náhodou, že je právě do tohoto projektu zapojena Sberbank, která měla ještě donedávna velmi úzké napojení na Schwabovo WEF, kde spolupořádala takzvaný  Cyber ​​Polygon.

Jednalo se o simulaci globálního kybernetického útoku. Zajímavé je, že tato simulace se prováděla každoročně, ale akce byla zrušena poté, co Klaus Schwab v roce 2022 Rusko z WEF vyloučil.

Sberbank to ovšem viditelně nijak neublížilo, neboť v roce 2023  vykázala rekordní zisky a její šéf patřil mezi nejvýznamnější obchodní lídry.

Sberbank i nadále pokračuje v prosazování globalistické agendy, tentokrát již zejména na domácí půdě.

Herman Gref, šéf Sberbank vám již sám představí zbrusu nové SberCity, které se nachází na klidném moskevském předměstí.

Jednoho dne by mělo být domovem více než 65 000 šťastných obyvatel, kteří budou mít vše v dosahu – přesně tak jak je to v 15minutovém městě předem naplánováno.

Město nazvané „Dobrograd“ vám Herman Gref představí ve 30minutovém videu:

Více o 15minutových městech vystavených podle představ globalistů si můžete přečíst i na tomto ruském webu.

Na stránkách podrobněji (a s kritickým pohledem) vám představí právě Dobrograd, který je další ukázkou, že globalistická politika nezná hranic.

15minutová města budou velmi brzy „v kurzu,“ nejspíš záhy poté, co bude vyhlášena pandemie „nemoci X, na kterou se již připravují dokonce i v Rusku – a to včetně vakcín.

Na závěr připomínám, že tím, kdo skutečně ovládá většinu zemí světa, jsou centrální banky. A je úplně jedno na jakém pólu multipolárního světa se daná země nachází.

Jsou to právě tyto síly, které obhajují zavádění globalistických politik a jejich vliv je patrný právě v tom, že v rámci zavádění těchto politik vládne téměř celosvětová shoda…

Mimochodem, na nové 15minutové SberCity již vznikla také tato parodie:


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.