Lin 08.02.2024 15:52 Zobraziť v diskusii

Re: Globálne správy

Chvíle, kdy politik nelže.

Šolc se vyjádřil, že pokud "svět" nechá Rusko, aby na UA zvítězilo, pak to bude rána nejen pro UA, ale pro celý liberální světový řád!

V tomto vyjádření je naprosto vše a víc asi není potřeba. Přesně o toto jde. U vesel jsou nyní po anglosaském světě liberálové - a pro ty je skutečně katastrofou, pokud by je měl vystřídat někdo jiný. A pokud kdo liberál není - pro toho je odchod liberálů vítězstvím a ne noční můrou. Liberální politici nechápou své neliberální občany, jak mohou podporovat cosi jiného, když je to "zhouba". No ano... zhouba pro ně - nikoliv pro občana - neliberála. A samozřejmě - proto mají liberálové tolik strachu z Ruska a neustále jím vyhrožují, ačkoliv občané v Rusku žádnou hrozbu nevidí.

Šolc:

"Musíme udělat vše, co je v našich silách, abychom zabránili ruskému vítězství.  Pokud to neuděláme, můžeme se brzy probudit do světa, který je ještě nestabilnější, hrozivější a nepředvídatelnější než studená válka."

Dále se snaží apelovat na "pomoc pro UA", protože pokud by Rusko dosáhlo svého, svět by se stal velmi nebezpečným místem k žití. Ano - pro liberály dozajista, protože by tím skončila jejich šílená a bezuzdná nadvláda.

https://russian.rt.com/inotv/2024-02-08/SHolc-pobeda-Rossii-na-Ukraine

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.