Lin 22.02.2024 14:14 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

Ještě pár drbů k Navalnému - tak to jako drby berte. 😉

Masmédia - hlavně evropská - lkají nad "vraždou" Navalného, uveřejňují fotky manželky Julie a tklivé články o "truchlící vdově", ovšem "taktně mlčí" o divných okolnostech kolem Julky.

Zpráva o smrti manžela zastihla Julii na mnichovské bezpečnostní konferenci. I západní média si všimla, jak rychle dostala Julka prostor k projevu a jak klidně vystoupila. I její řeč byla plynulá a tak se spekuluje, že byla dopředu připravená. Také není obvyklé, aby účastník konference dostal prostor tak rychle a operativně.

Julka již nějaký ten čas žije v zahraničí - a s jiným mužem - bývalým Navalného sekretářem. A je to právě ona, která nyní převezme prapor "Putinova kritika" po svém manželovi. Samozřejmě - i s patřičnými dotacemi od "západu".

Julie je přesvědčená, že manžela v táboře otrávili novičokem a proto nechtějí vydat jeho tělo. Čekají, až z něj novičok vyprchá a v těle se po něm nenajdou stopy. Ovšem zlé ruské jazyky klevetí, že Navalný vůbec nemusí být mrtvý, ale že mu někdo pomohl utéct.

Západní liberální politici také rozvíjejí fantastické scénáře, jakou výbornou adeptkou by Julka byla na post ruského prezidenta. No a samozřejmě - viní Putina.

Ne že by něco takového nebylo možné, ale .... Stačí se zamyslet, proč by Putin měl "vraždit" Navalného právě nyní - pár týdnů před prezidentskými volbami, kdy kandiduje znovu na post prezidenta. To by se musel zbláznit a na to, věru, nevypadá. Kdyby chtěl Navalného odstranit, měl na to celou řadu příležitostí jindy.

Pak je velmi podivné, že Navalný zemře právě v době konání mnichovské konference, na které je také jako host jeho žena. A co víc - Navalný zemře právě v době, kdy se už nikomu nechce posílat peníze Ukrajině a kdy UA zažije další své velké bojové fiasko.

A mám snad brát jako "náhodu" okamžité provolání Stoltenberga - s apelem, jak je nutné okamžitě obnovit finanční toky na UA a zvýšit podporu všemi možnými prostředky? Že právě smrt Navalného je neklamným důkazem "krvelačnosti" Putina a jedině UA ho ještě drží z posledních sil na uzdě?


A myalí si snad někdo, že je náhodné "vyhotovit" rozhovor se zelém - ale v kulisách bojových podmínek, s maskovacími sítěmi na oknech jakéhosi hangáru, uprostřed naštípaného dřeva a "polních podmínek"?

Myslím si, že liberální scénáristi už opravdu přehánějí do absurdit. Copak takto žijí obyvatelé Kyjeva? Copak by takto žil zelé? Dost na tom, že už dva roky chodí v zeleném mundúru. a Rusové jsou stále cca tisíc km od Kyjeva...

https://rusvesna.su/news/1708603772

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.