analytik 26.02.2024 17:56 Zobraziť v diskusii

Re: „Veľký Izrael“ ako náboženský a finančný projekt pre celé ľudstvo

K téme Nenávisť - ja mám pocit, že mnohí vyznavači KSB vyjadrujú nenávisť proti Židom a našiel som aj myšlienky proti cigánom. Celá značne rozšírená téma "Chazarov" ako univerzálnych vinníkov je zase iba podsúvanie plošnej nenávisti k Židom. To sme tu už mali a nedopadlo to dobre, dodnes si pripomíname vraždenie v Kremničke ako temnú pripomienku na politickú chybu ľudáckej minulosti.

Židia sú schopní vedomostne a organizačne, za provokovaním nenávisti proti nim môže byť aj chladný kalkul zbaviť nás spolupráce s takým šikovným spojencom. Nebolo by to prvýkrát, CIA pripravila lživú provokáciu proti Slánskému, následkom boli procesy 50. rokov. Dôvod bol, že Allen Dulles považoval Slánského za najschopnejšieho vo vedení ČSSR a chcel ho zlikvidovať, čo sa mu cez nastrčeného provokatéra podarilo a vytvoril tak hlboké rany v našich povojnových dejinách. Aj vtedy zlí ľudia zlomyseľne pridávali, že Slánský bol Žid - pritom bol nevinný a jeho neprajníci išli na ruku nepriateľovi štátu... Intrigu zorganizoval počestný katolík, člen KuKluxKlanu a prezident USA Truman a jeho ľudia, ktorí sa nezastavili ani pred vyfabrikovaním justičného omylu s následkom smrti obete.

Židia sú rôzni - 1. Židia - evanjelici sú tí, ktorí utiekli na Slovensko v 17. storočí a ich rodiny platili evanjelické gymnáziá, na ktorých vyrástli Štúrovci, elita slovenského národa, bez nich by slovenské národné obrodenie v 19. storočí nebolo. 2. Židia - katolíci sú tí, ktorí sa vzdali odporu a slúžili katolíckemu režimu, dnes slúžia tiež starým globalistom 3. Reformovaní sú tí, ktorí sa identifikujú ako Židia, ale vzdali sa ortodoxného praktizovania náboženstva - ich organizácia je bbyo.org 4. Sionisti sú židovskí nacionalisti, čo je podľa mňa deštruktívne u každého národa, vrátane slovenského... Ako u kresťanov, aj u Židov existujú sekty. Najzáludnejšou z nich sú kabalisti, dokonca mám podozrenie, že sekta má za cieľ manipulovať Židov na zlé veci. Potom existujú ešte varianty podľa toho, ako niektoré komunity uznávajú alebo neuznávajú niektoré náboženské texty, ale do takých detailov si netrúfam ísť, neviem jazyk a určite nerozoznávam mnohé nuansy.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.