Lin 26.02.2024 23:17 Zobraziť v diskusii

Re: „Veľký Izrael“ ako náboženský a finančný projekt pre celé ľudstvo

@analytik

Tak to jsem tě nepochopila ... 🙂 Omlouvám se.

A pro vysvětlení:

V tomto šíleném světě pod nadvládou šílenců jsem ze srdce ráda, když někdo mluví a píše rozumné věci, které jsou ku prospěchu. Četverikovou jsem ještě nepřistihla při nějaké lži nebo podstatném překroucení toho, co sděluje. A to jsem se s jejími pracemi setkala už někde kolem r. 2008. Neposuzuju ji jako člověka - posuzuju to, co sděluje - jako u všech.

Samozřejmě - jsou věci, se kterými nesouhlasím - spíše tedy s jejími pohledy a závěry, které vyvozuje. Ale - to není o lhaní. Pokud vylíčí událost pravdivě (ve shodě s jinými), ale její závěry budou úplně jiné, než mají ostatní - pak to je její názor, pohled na událost - a na to má plné právo. A pokud je ten názor kritický, nejde o nenávist ani nabádání k ní.

Myslím si, že toto je oblast, kde dnešní lidé dost chybují a pletou si "pojmy s dojmy".

A na velmi kritické nynější názory z Ruska musí být jak slovenský, tak český národ připravený. Slováci jsou na tom ještě dobře, protože se zbavili "čaputovského mámení". To Češi ještě nesvedli a tak - bohužel - speciálně kvůli fialovému oblaku prachu - budeme mít dost těžkou pozici při znovurovnání vzájemných vztahů.

A já moc doufám, že to od Rusů bude prosté nenávisti. Bude to pohrdání, ignorace a určitě to bude vyčlenění na okraj jejich zájmů.

Však - jak se chovají naši lidé např. k partám narkomanů, chuligánů, teroristů? V každičkém národě tací jsou a je jen potřebné je kritizovat a také hlasitě říct, co kritizuju a proč - a odsunout na samý okraj společnosti. Ale kritika ani pohrdání či ignorace není nenávist. Tedy - alespoň podle mého.

Tím jsem ti, doufám, odpověděla i na "plošnou nenávist".

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.