analytik 28.02.2024 12:07 Zobraziť v diskusii

Re: „Veľký Izrael“ ako náboženský a finančný projekt pre celé ľudstvo

  1. Bohužiaľ tá nenávisť je vnútri základného dokumentu a Pjakin a ďalší iba opakujú myšlienky z teórie.

2. Kremnička je z pozície záujmu pokračovania dejín národa politická chyba, národ to nemal pripustiť, intelektuáli mali nájsť stratégiu, ako sa ľudáctvu a nacionalizmu vyhnúť. Problém je už u Hlinku, mal mať opozíciu...

3. Truman je katolík a nacista. Dostal cenu od jezuitského rádu, pravdepodobne pre vytvorenie CIA s osadením do jej štruktúr výlučne katolíkov s migračným pozadím. Do CIA naberali primárne katolíckych Írov, takže jezuiti kontrolujú CIA. Súčasne známe historické fakty napovedajú, že jezuiti presadili v čase života osoby menom Aldous Huxley svoj modus operandi aj v britských tajných službách. Takže jezuiti ideologicky infiltrovali tajné služby 2 kľúčových atlantických štátov a môžu do nich vnášať vlastné stratégie.

4. Židia - evanjelici sú praktizujúci evanjelici, obvykle činní v komunite, ale v súkromí tajne udržiavajú svoje tradície. Tak sa chránia pred katolíckym terorom, ktorý ich postihoval v 17.-19. storočí, totiž evanj. cirkev augsb. vyznania bola jediná, ktorú katolícky cisár Ferdinand svojím patentom povolil, židovská cirkev bola postavená mimo zákon.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.