Sergio 03.03.2024 21:51 Zobraziť v diskusii

Re: O Armáde SR ... trochu inak

Možno je to náhoda alebo fakt iba "náhoda"😁, že dnes dal bojovne naladený denník SMEtie (nemá moju úctu, aby som nekomolil jeho meno) tento článok (viď. obr.). Možno ozaj iba "náhoda". Skutočnosťou však je, rečou klasika Blahu: ,že oni sa už úplne, ale že úúúplne opustili, a tým článkom sa perom Havrana nepokryte vyhrážaju vláde spominutím tých mien rebéliou a "povstaním". K čomu by radi doviesť ľudí, ak ten "zlý" Fico&comp. bude pokračovať vo svojej činnosti začatým smerom. Či nakoniec príde ku stretnutiu zhavranelých bratov a sestier na Blajdane je zatiaľ otázne, ale už je táto možnosť predhadzovaná. Táto rovnica Blajdanu má ešte veľa neznámych premenných a teraz sme iba v štádiu zadávania jej všeobecných parametrov.

Riešenim tej rovnice, by sa však určite čo najskôr mala zaoberať tá skupinka Fico&comp. pretože doteraz vždy riešili rovnice tzv. "až potom".

Či ich teraz budu riesiť "už predtým" zatiaľ nie je známe.

Avšak už to, že sa do rovnice, ktorej pre niekoho správnym riešenim je východ ľudí na Blajdan, zadávajú vstupne parametre, je na vážne zamyslenie. Zatiaľ sa "iba" sondujú reakcie obyvateľstva a čaká sa na odozvu.

Uvidime ČO sa od obyvateľstva ozve...

.....

O čom to podľa Vás, milí čitatelia svedči, že nepriatelia vlády SR uvažujú takýmto spôsobom?

Že sondujú u obyvateľstva priechodnosť a podporu takémuto riešeniu SVOJHO problému?

...hmmm a mimochodom AKÝ JE TO PROBLÉM KTORÝ CHCÚ TAKTO RIEŠIŤ? ...🤔🤔🤔

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.