Peter MMXX 06.03.2024 14:47 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

www.zerohedge.com/political/treason-bombshell-report-reveals-biden-has-secretly-flown-320000-illegals-united-states

"Zrada!": Bombastická správa odhaľuje, že Biden tajne dopravil 320 000 ilegálnych ľudí do Spojených štátov

TYLER DURDEN, 5. MARA 2024

Bidenova administratíva lietadlom prepravila do Spojených štátov najmenej 320 000 migrantov v snahe znížiť počet prechodov na južnej hranici. Podľa Todda Bensmana z Centra pre štúdium prisťahovalectva Center for Immigration Studies to odhalil súdny spor na základe zákona o slobode informácií.

„Program, ktorý je v centre súdneho sporu FOIA, je možno najzáhadnejším a najmenej známym z toho, ako Bidenova administratíva používa plánovaciu aplikáciu pre mobilné telefóny CBP One, aj keď je zodpovedná za takmer neviditeľné dovezenie 320 000 cudzincov bez zákonného práva na vstup do Spojených štátov, odkedy sa to začalo koncom roka 2022,“ napísal Bensman.

Colná a hraničná ochrana (Customs and Border Protection, CBP) pôvodne odmietla zverejniť informácie o letoch, na ktorých zabezpečenie využíva aplikáciu pre mobilné telefóny CBP One.

"V rámci týchto právne pochybných programov podmienečného prepustenia cudzinci, ktorí nemôžu legálne vstúpiť do krajiny, používajú aplikáciu CBP One, aby požiadali o cestovné povolenie a dočasné humanitárne prepustenie z týchto letísk. Program podmienečného prepustenia umožňuje dvojročné obdobia právneho statusu, počas ktorých majú nárok dospelí na pracovné oprávnenie,“ pokračuje Bensman.

Výsledkom týchto letov bolo umiestnenie nelegálnych prisťahovalcov do najmenej 43 amerických miest od januára do decembra 2023.

Podľa podmienok ich prepustenia môžu migranti zostať v USA dva roky bez získania legálneho statusu a zatiaľ majú nárok na pracovné povolenie.

Bidenova administratíva pôvodne odmietla zverejniť, na ktoré letiská leteli cudzinci bez dokladov, s odvolaním sa na „výnimku presadzovania práva“. Nové informácie odhaľujú, že vláda si myslela, že „zlí aktéri“ môžu predstavovať bezpečnostné riziko alebo vytvárať príležitosti na presadzovanie práva – právnici CBP napísali. že odhalenie konkrétnych letísk by „odhalilo informácie o relatívnom počte prichádzajúcich jednotlivcov, a teda aj o prostriedkoch vynaložených na konkrétnych letiskách“.

Naozaj zrada!

V reakcii na správu Elon Musk na X napísal: "Skutočná zrada! Dovážanie obrovského počtu ilegálov je dôvodom, prečo bol minister Mayorkas obžalovaný Snemovňou," dodal: "Importujú voličov. To je dôvod, prečo skupiny krajnej ľavice tak tvrdo bojujú za zastavenie požiadavky na ID voličov pod absurdnou zámienkou ochrany volebného práva." 

Musk tiež naznačil, že kvôli národnej bezpečnostnej hrozbe, ktorú program predstavuje, je „veľmi pravdepodobné, že sa vytvárajú základy pre niečo oveľa horšie ako 9/11“.

 Medzitým sa ukázalo, že v roku 2022 Bidenova administratíva prepravovala nelegálnych prisťahovalcov na nočných letoch po celých USA, podľa NY Post (a modernity.news)

Zdroj:

"Treason!": Bombshell Report Reveals Biden Has Secretly Flown 320,000 Illegals INTO The United States | ZeroHedge

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.