Lin 09.03.2024 23:48 Zobraziť v diskusii

Re: Zaujímavé odkazy

Nikita Michalkov a jeho Besogon (RJ, cca 1 hod)

Po dlouhé době dávám tohoto moudrého pána a jeho relaci. Dnes skoro celou věnovanou Navalnému - a hlavně jeho manželce Julii.

Začnu od konce. Od skutečností, na které jsme u nás trochu pozapomněli.

Je důležitá opozice vlády? Samozřejmě! Čím větší a kvalitnější opozice - tím kvalitnější demokracie v tom kterém státě.

Byl Navalný opozicí a je dneska v Rusku opozice? Ne - Navalný nebyl opozicí, ale zrádcem. A stejně je na tom veškerá "opozice" v Rusku, stejně jsou na tom Navalného pokračovatelé. Proč? Likviduje ruskou opozici Putin? Ani náhodou. Musíme si uvědomit, co je opozice.

Skutečná opozice nechce stát bourat a ničit. Opozice hlídá vládu, jak a co dělá - a pokud se její činy začnou rozcházet s národními zájmy, opozice zasáhne. Opozice má vždy po ruce svá řešení situace. A hlavně - opozici nikdo z venku nefinancuje a neúkoluje! Navalný jako opozičník sice říkal, že bojuje proti korupci - ale sám byl zkorumpovaný penězmi od cizích států a organizací, kterým ovšem nikdy nešlo o demokracii v Rusku. Ani Navalnému o ní nikdy nešlo. Navalný plnil úkol rozbití ruského státu a to pro zájmy cizích mocností. Byl tedy vlastizrádcem. Michalkov konstatuje, že opozici ničí samy nepřátelské organizace, které korumpují lidi, ochotné za peníze udělat cokoliv.

Je tam příklad "navalněte" (před časem se poznali podle žlutých káčátek). Kluk asi patnáctiletý šel na demonstraci jen proto, aby dostal slíbených 10 tis dolarů. Za co? Za to, že zaútočí na policii a nechá se zatknout.

Prosím, porovnejte to se situací u nás. Dojde vám, proč jsou "do opozice" naháněni hlavně náctiletí studenti. U nás je skutečná opozice, která chce zachránit to, co vláda ničí už druhým rokem, zatýkaná a ponižovaná různými jmény. Ti, kteří dostávají granty a "podporu" od cizích velvyslanectví - to jsou vlastizrádci.

A teď se vrátím k Navalnému a hlavně k "veselé vdově" Navalné. Michalkov ukazuje časový harmonogram - jak rychle a jak stejně zahraničí reagovalo. Biden dokonce "promluvil k národu" - což je velmi neobvyklé a velmi podivné v kontrastu s mučeným americkým novinářem v ukrajinském vězení.

Už od začátku roku se ruská "opozice" mezi sebou hryzala a jak jinak - kvůli grantům. A tři dny před Navalného smrtí jakýsi Čičvarkin (vygůglila jsem - jakýsi podnikatel s mobily, liberál - vůbec neznám) udělal "tajemné prohlášení", že by jako v nejbližších dnech mohla přijít smutná zpráva z ruského vězení.

Velmi zajímavé je vystoupení Navalné v Mnichově. A další - o pár dní později. Zde šlo o profesionální režii. Ta žena nebyla nijak v Rusku stíhaná, nebyla pod sankcemi a mohla kdykoliv svobodně do Ruska přijet a zase odjet. Přitom "svého milovaného muže" viděla naposledy v únoru 2022. A nebyla ani na pohřbu.

Je tam i video s jejím milencem a velmi zajímavé prohlášení Navalného matky, o kterém ovšem Navalného pohrobci tvrdí, že je to fejk.

Matka se totiž od Julie distancuje a důrazně ji žádá, aby si ze jména jejího syna nedělala vlastní byznys. Říká, že manželství bylo odloučeno již v r. 2021 a veškeré majetky přepsány na ni (Julii) a na děti (žijící v zahraničí). A ona ani jednou nejela jejího syna navštívit.

https://smotrim.ru/video/2772356

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.