graul 11.03.2024 11:24 Zobraziť v diskusii

Re: Zaujímavé odkazy

Lin, vieš posúdiť z pár videí, kto je skutočne Nikita Michalkov ? Potrebnou opozíciou... určite hovorí dobre a k veci, ale posudzovať či by bol dobrou ruskou opozíciou je ťažké. Beriem tú moju poznámku ako nie práve správnu, skôr to vyzerá ako hľadanie škvrny na každom.

Ale treba sa radšej zamerať na to, čo nám je najbližšie, čo máme doma pod nosom. Ja dám príklad našej bývalej poslankyne Romany Tabák. Mal som ju za totálnu blbku, tak vystupovala, tak sa prezentovala. Vraj ju Matovič niekde na ulici oslovil, poď, budeš kandidovať. Až do momentu, keď prišlo na hlasovanie v parlamente o väzobnom stíhaní Róberta Fica. Romana Tabák sa aj s kolegyňou Hatrákovou sa zdržali a vďaka tomu za stíhanie hlasovalo iba 74 poslancov. Čiže návrh neprešiel o DVA hlasy, práve vďaka Romane Tabák a jej kolegyni !

Dnes čítam titulok pod videom :

Exposlankyňa Tabák v rozhovore o deviantoch v Matovičovom hnutí, sexuálnom predátorovi Pročkovi, útokoch na vyšetrovateľku Santusovú, aj o dvojakom metre prezidentky Čaptovej a poslankýň opozície priznala, ako jej Heger v čase predsedania slovenskej vláde povedal, že Pročko už v minulosti sexuálne obťažoval ženy

Je blbka, alebo sa len tak prezentovala ? Fico sám povedal, že bol milimeter od basy... Dnes mi to vychádza, že Romana Tabák bola skôr trójskym koňom v OĽANO.

Poznám človeka, ktorý má titul z psychológie no aj napriek tomu robí manuálnu prácu, ku ktorej potrebuje aj nejaký papier. Je v tej práci špičkový fachman, takých nie je veľa v danom obore. Napriek tomu má heslo, ak príde na nové pracovisko, robiť sa hlúpym. Neviem či to dokážem, viem to ako tak... načo hneď ukazovať čo viem.

Preto si myslím, že Michalkov ma nemusí trápiť, keď nepoznám poriadne ani to, čo sa skrýva v našich riadiacich kádroch a pastieroch stáda.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.