Milo 12.03.2024 18:49 Zobraziť v diskusii

Re: NIKITA - Božie mlyny

Minister obrany Robert Kaliňák v diskusnej relácii V politike potvrdil, že prípadnú účasť slovenských vojakov na Ukrajine by musela schváliť slovenská vláda i parlament. Zároveň vyjadril nesúhlas so zapojením vojakov ktoréhokoľvek členského štátu NATO do konfliktu na Ukrajine. Potenciál podľa neho majú hlavne mladí ukrajinskí odídenci, ktorí podliehajú tamojšiemu odvodovému zákonu. „Zo všetkých tých utečencov, ktorých chránime, poskytujeme im domov a prácu, je skupina, ktorá zodpovedá ukrajinskému odvodovému zákonu. Ja si myslím, že to je najväčšia pomoc ukrajinskej armáde, ak bude mať dostatok ľudí a mužov. Toto je vec, ktorá by ukrajinskej armáde najviac pomohla,“ uviedol Kaliňák.


Málo, málo krvi ešte bolo preliatej. Čo len neurobíme pre posilnenie UKR armády, všakže? Proste, podporujeme vojnu s Ruskom do posledného Ukrajinca. Ok, Cigáň, Tebe je málo toho, čo sme už v mene ukronacizmu všetko obetovali. Chceš ešte aj tých chudákov poslať na smrť, čo? Lebo presne to ich čaká. Ty si normálne zrúda, čím ďalej viac som presvedčený, že SADIZMUS je preferovaná forma "tieňovej moci" na SVK. Ak si myslíš, že toto zostane bez následkov, si na omyle.

https://t.me/Nikita_Clanky_Archiv/1694

--

Ešte povedal o tých Ukrajincoch v Európe, že sú "zbabelci"... Ok, nehádam sa, mne tiež vadí, keď tu tí utečenci robia reklamu banderistanu a vykrikujú svoje nacistické heslá. Do cudzieho kláštora sa nechodí s vlastným artikulom. Tých by som tiež poslal rovno naspäť, keď sú takí zanietení. Ale predpokladám, že veľká väčšina z tých, čo utiekli - či už na Západ alebo do RF - boli jednoducho ľudia, ktorí NECHCELI riskovať život pre kyjevskú juntu. A ak teda Fico hovorí, že sme PROTI zabíjaniu Slovanov, Kaliňák hovorí presný opak. Btw, pred pár dňami som spomínal, že napíšem o tom smeráckom MDŽ. Aj veru napíšem, len momentálne som dosť mŕtvy, lebo mám dáku črevnú virózu a v jednom kole zvraciam, ešte aj tá chrbtica, nespal som dve noci, som na kašu.

Ale pár bodov - pozrite si, kto môžete, to video na úvod, smerácki kreatívci sa zas prekonali. Takže symbol úspešnej ženy je pre Slovensky vraj britská kráľovná. Ďalej - pozdravujú ženy vo všetkých svetových jazykoch. Pripomenulo mi to, ako Čaputka po inaugurácii spustila to svoje multi-kulti poďakovanie, keď povedala "ďakujem" po cigánsky, maďarsky, bulharsky, česky, poľsky, rusínsky a až na koniec po slovensky, ak vôbec. Tak po nej sa smerácki kreatívci opičia. Ok. Ďalej tam vystupoval hudobný súbor "Čarovné OSTROHY", vyobliekaný za bezdomovcov s plastovými fľašami, ktorí tancovali - posaďte sa, prosím - na známu pesničku "Wild Dances" od ukrajinskej NACISTKY Ruslany. Fakt gratulujem. Ešte aj ten názov súboru - "Čarovné OSTROHY" mi príde, akoby to znamenalo, že Západ, ktorý nás znásiľňuje svojimi OSTROHAMI, ich pre nás navyše spravil "čarovnými". V poblúznení "čarom otroctva" uvrhujeme našu štátnosť do ukrajinského chaosu, či čo? Proste, tieto veci VôBEC nie sú náhodné, ako rád vraví Kaliňák, trebárs na margo stretnutia Blanár-Lavrov. Ty si vážne myslíš, že sme sprostí a veríme na "náhody" podobného druhu v politike?


https://t.me/Nikita_Clanky_Archiv/1694

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.