Peter MMXX 14.03.2024 15:27 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Zničujúca rana pre starého Joea: Snemovňa prijala uznesenie odsudzujúce režim Bidena za spôsobenie „najhoršej imigračnej krízy v americkej histórii“ v hlasovaní oboch strán so 14 DEMOKRATMI, KTORÍ SA PRIPOJILI K HLASOVANIU REPUBLIKÁNOV

Americká Snemovňa reprezentantov v utorok schválila rezolúciu, v ktorej odsudzuje Joea Bidena za to, že spôsobil „najhoršiu imigračnú bezpečnostnú krízu na hraniciach v americkej histórii“.

Štrnásť demokratov sa pripojilo k republikánom v hlasovaní odsudzujúcom Joea Bidena a túto úmyselnú národnú krízu.

Tu je tých 14 Demokratov, ktorí spolu s republikánmi hlasovali za rezolúciu odsudzujúcu Joea Bidena a jeho politiku otvorených hraníc.

Texaská zástupkyňa Monica De La Cruz napísala rezolúciu a vyzvala svojich kolegov, aby sa k nej pripojili.

The Daily Mail informoval:

Snemovňa v utorok hlasovala za prijatie uznesenia, v ktorom sa tvrdí, že prezident Joe Biden spôsobil „najhoršiu krízu bezpečnosti hraníc“, akú kedy krajina zažila.

Rezolúcia prešla snemovňou pomerom hlasov 226 ku 193. Pozoruhodne,za uznesenie hlasovalo 14 demokratov.

Demokratickí reprezentanti Jared Moskowitz, Henry Cuellar, Jared Golden a Mary Peltolta boli medzi tými, ktorí hlasovali za uznesenie.

Opatrenie konkrétne odsúdilo hraničnú politiku Bidenovej administratívy a tvrdilo, že od svojho nástupu do úradu podnietil viac ako 9,3 milióna nelegálnych migrantov, aby dorazili na južnú hranicu USA.

Obviňuje aj Ministra pre vnútornú bezpečnosť Alejandra Mayorkasa za to, že pomohol Bidenovi vytvoriť „najhoršiu hraničnú bezpečnostnú krízu v histórii národa“.

Mayorkas bol minulý mesiac obžalovaný Snemovňou reprezentantov za to, ako riešil americko-mexickú hranicu.

Rezolúciu napísala poslankyňa Monica De La Cruz, republikánka z Texasu, ktorý predstavuje veľkú časť americko-mexickej hranice.

Toto uznesenie opäť odhaľuje trýznivú realitu, že pod dohľadom prezidenta Bidena a ministra Mayorkasa bol náš národ svedkom najhoršej pohraničnej krízy v americkej histórii,“ povedala De La Cruz v utorok na pôde Snemovne reprezentantov.

Zdroj:

https://www.thegatewaypundit.com/2024/03/another-devastating-blow-old-joe-us-house-passes/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.