Lin 24.03.2024 22:16 Zobraziť v diskusii

Re: Masová vražda v Crocus City Hall

Určitě jste zaregistrovali šílený teroristický útok v Krasnogorsku. Teroristé zde v hudební aréně Krokus pozabíjeli na 133 lidí, skoro 190 je raněných a v nemocniční péči. Šlo o největší teroristický útok (snad) na evropském kontinentu.

K činu se přihlásil Islámský stát. No... když vezmu do úvahy, co je to IS a že je tvořený žoldáky... Způsob odpovídal "muslimskému stylu" = střelba, výbušniny, hořlavina, požár. Že šlo o muslimy (údajně Tádžiky) - to je vidět ze snímků. Ale pak utíkali směrem na UA a dle údajů ruské pohraniční služby měli "otevřené okno" přes hranici - k bezpečnému přechodu. Takže si nemyslím, že se kdesi na arabském poloostrově jednou ráno probudil nějaký Mustafa s vizí, že by bylo dobré si jet do Ruska udělat masakr jako pomstu za syrský výprask. Tak posbíral své ošátkované kamarády, popadli zbraně a munici - a šli. Pachatelé to místo dobře znali a dokonce se v té aréně i fotili (blbci). Nedávno tam totiž koncertoval Šaman a je možné, že útok měl proběhnout již tehdy. Šaman koncertoval (snad) 11.3. - a to bylo před volbami. Vše se šetří a bude zajímavé to sledovat - pokud bude co zveřejněné. Zatím se říká, že na Šamanově koncertu bylo lidí mnohem víc - ale zas tam byla velmi silná ochranka a mnohem víc pořadatelů.

Takže útok mohl mít i zcela prozaické (= protiputinovské) pozadí, čemuž by odpovídala i reakce aspeňáků a "totalliberalistů" (viz naše provládní scéna - i kondolence byla nad jejich "úroveň"). Spíš než plán IS mi z toho koukají prsty rozvědek. Anglické, francouzské a ukrajinské. Ani jeden útočník neměl ruské občanství, pas. Takže IS je zde použité jako "krytí", naverbovaní muslimští maniaci jsou použiti jako nástroj.


Názor, že za útokem stojí silnější hráči než IS, má i americký veterán a spisovatel Draven. A zdá se mi daleko uvěřitelnější než IS a jakási "msta za Sýrii". Zde jsou jeho cíle (z) útoku:

1. Zabíjet nevinné Rusy a šířit strach mezi Rusy, nutit je tlačit na Putina.

2. Vyprovokovat Rusko, aby jednalo tvrději, aby Západ mohl získat podporu a ospravedlnění pro intervenci, vměšování a ovlivňování.

3. Obvinit ISIS* ve jménu Izraele, aby mohl Západ znovu donutit veřejnost, aby nenáviděla muslimy. Útok mohou využít k tomu, aby řekli: "Vidíte, vidíte, co muslimové dělají, musíme Izraeli dovolit páchat genocidu a musíme mu pomoci!"

https://rusvesna.su/news/1711286022

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.