Zora 24.03.2024 22:31 Zobraziť v diskusii

Re: Kolotoče, cirkus, rínek ... Inovatívne i zastaralé štreky k prezidentskému fleku

Zaujímavo v zákulisí:

23.3.24

V zákulisí centrál kandidátov: U Harabina podávajú orientálne pochúťky, zvláštne, čo u Korčoka zakázali

V centrále je Štefan Harabin spolu s manželkou Gabrielou, ktorí prišli okolo 20. hodiny a podporiť ho došlo viacero politikov a známych. Medzi nimi i Ľubomír Jahnátek, Miroslav Radačovský, Peter Marček. V centrále je aj otec Juraja († 19), ktorý zabil 2 ľudí pred bratislavským barom Tepláreň, Juraj Krajčík starší. Medzi pochúťkami, ktoré sú dostupné i pre médiá, nechýba pizza i orientálne pochúťky a atmosféra je pokojná.

Ivan Korčok prišiel do svojej centrály asi o 21:45. Medzi hosťami má priateľov, rodinu i syna Mareka. Z politikov je na mieste Michal Šimečka, Juraj Droba, Mikuláš Dzurida, František Mikloško. V centrále panuje príjemná atmosféra, no zvláštne je, že je zakázané fotiť jedlo v miestnosti, v ktorej sa nachádza catering a kde sa budu najviac združovať hostia.

U Petra Pellegriniho, ktorí sa do centrály dostavil okolo 21. hodiny, panuje rovnako príjemná atmosféra a prezidentský kandidát čaká na výsledky po boku najbližších, priateľov a politikov a dáva rozhovory. Nechýbajú ministerka Zuzana Dolinková, ministerka Denisa Saková a minister Tomáš Drucker. Hladní neostanú ani jeho hostia a medzi pochúťkami, ktoré sú vyložené na stoloch, sú i rezne.

--

Palmyra v Slávičom údolí:


Ľubomír Jahnátek



Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.