Milo 26.03.2024 12:53 Zobraziť v diskusii

Re: Masová vražda v Crocus City Hall

A. Devjatov

Aby sme pochopili priebeh Veľkej hry

Kniha kníh Biblia nám prikazuje rozoznávať znamenia časov. To neznamená nič iné ako posudzovanie udalostí podľa informačných znamení.

Pokiaľ ide o teroristický čin z večera 22. 3. 24 v Moskve - niekoľko ozbrojených mužov vtrhlo do koncertnej sály Crocus, spustili paľbu na ľudí a založili požiar. Strecha nad sálou sa zrútila (137 ľudí bolo zabitých, 182 zranených) - pre pochopenie toho, čo sa stalo, venujme potom pozornosť nasledujúcim skutočnostiam:

- K teroristickému útoku došlo v deň jedného z najväčších židovských sviatkov, Purim.

- Agalarovci, majitelia koncertnej sály Crocus, sú ortodoxní židia. Najstarší z nich napísal knihu o judaizme.

- Odrezanie ucha teroristovi a pokus o jeho nakŕmenie je hlavnou pochúťkou na sviatok Purim - "Amanove uši" (pozri fotografiu).

Purim je židovský sviatok pripomínajúci záchranu Židov v starovekej Perzii pred vyhladením kráľom Amanom. "Amanove uši" sú koláčiky v tvare trojuholníka, ktoré sa pečú na Purim ako symbol víťazstva.

Je pozoruhodné, že teroristi nezobrali rukojemníkov, nebola vyslovená žiadna požiadavka, čo znamená, že bude potrebné určiť význam posolstva, ktoré akt zastrašovania smeroval k ruským orgánom.

Nástroje spravodajstva neopolitiky umožňujú objasniť adresáta posolstva a autoritu v zákulisí, ktorá vyslala signál úradom v podobe monštruózneho aktu zastrašovania.

Takže interpretácia spravodajských znakov nám umožňuje dospieť k záveru, že teroristický čin z 22. 3. 24 je signálom Putinovi, ktorý prostredníctvom všeruského masakru vyslali "čierne klobúky" (Židia z Chabadu).

 Krycia legenda (false flag) - môže za to zakázaný ISIS.

Ultimátum Putinovi v podobe teroristického útoku je zorganizované preto, lebo Putin odmietol zapáliť sviečky s hlavným rabínom Ruska z Chabadu Berlom Lazarom na tohtoročný sviatok Chanuka 25.12.23. Ešte predtým však 6. 12. 23 vzdorovito navštívil Saudskú Arábiu a Spojené arabské emiráty a 7. 12. 23 prijal v Moskve iránskeho prezidenta.

Putinova demonštrácia neposlušnosti voči Chabadu počas sviatku víťazstva ortodoxných Židov Chanuka bola potrestaná na sviatok Purim.

V roku 2023 sa zapálenie prvej chanukovej sviečky uskutočnilo bez Putina

Znakom toho, kto poslal Putinovi ultimátum, je odrezané Tadžikove ucho(posvätné "Hamanove uši").

Ako ďalšie treba čakať potrestanie Z-patriotov vo všetkých bezpečnostných orgánoch Ruskej federácie za to, že zmeškali teroristický útok.

Záver: Modrí ohnú čiernych v prospech červených.


Vykonal Andrej Devyatov č. 945 z 25.03.24

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.